DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Kara listeye düşmeyin! Kredi borcuna tam destek! Borçları mefta eden kredi kampanyası bugün başladı!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kara listeye düşmeyin! Kredi borcuna tam destek! Borçları mefta eden kredi kampanyası bugün başladı!

Kara listeye düşmeyin! Kredi borcuna tam destek! Borçları mefta eden kredi kampanyası bugün başladı!

ABONE OL
5 Aralık 2022 09:12
Kara listeye düşmeyin! Kredi borcuna tam destek! Borçları mefta eden kredi kampanyası bugün başladı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi borcuna tam destek! Borçları mefta eden kredi kampanyası bugün başladı! Kara listeye düşmeyin! Birçok banka gibi Yapı Kredi’de vatandaşın borçlarını kapatmasına yardımcı olmak üzere kampanya başlattı. Borç transfer kampanyasında vatandaşlar borçlarını başka bankadan Yapı Kredi bankasına transfer edebilecek. Böylece borçlular yeniden yapılandırarak ödenmeye başlayacak.

Borç Transferinde Geri Ödeme Nasıl Yapılır?

Diğer bankalardaki borçlarınızı Yapı Kredi’de topladıktan sonra bunları taksitlendirebilirsiniz. Geri ödeme seçeneklerini incelediğinizde uygun faiz oranları ve masrafsız bankacılık işlemleri ile borç yapılandırmanız gerçekleştirilecektir.

Taksitli borç transferi işlemini yaptıktan sonra ücretsiz olarak işlemlerinizi yaparak geri ödemenize başlayabilirsiniz. Bu borçlarınızı 12 aya varan geri ödeme seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.

Yapı Kredi tarafından sunulan bu fırsatı değerlendirmek isteyen ve araştırma yapan çok sayıda vatandaş bulunuyor. Bu borç kapatma hamlesi uygun faiz seçenekleri ile sunulduğu için başvurunun çok olacağı da belirtiliyor.

Böylece Yapı Kredili olup kredi kartı borcu kalan olmayacak Yapı Kredi’nin sunduğu bu fırsatın ne kadar süreceği ile ilgili de bilgi isteyenler olacaktır. Böylece borçlarını ilerleyen zaman dilimlerinde de Yapı Kredi’ye transfer ederek ödemek isteyenler çıkacaktır. Bu konuda Yapı Kredi müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek borç transferi ve süresi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası bağlamında yapılan borç transferi kampanyası büyük ilgi görmüş durumda. Tabloda verdiğimiz şekilde borçlarınızı kapatmak için kredi alabilirsiniz. Geri ödemeler ise oldukça kolay şekilde yapılıyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Ozgur ugun

    Benim kredi borcum 40000 tl var bunu nasıl öderim yapikrediidden maaşımı aliyorum

  • Serkan Uzun

    Evet doğrudur ama notu ve ödemeleri düzenli yatiranlar için geçerlidir.diger kişiler için geçerli değildir


HIZLI YORUM YAP