Selçuk Geçer’den baltayı taşa vurduran dolar açıklaması! Tüm paranızı kaybedersiniz! Ayın sonunda…
  • Finans 365
  • Döviz
  • Selçuk Geçer’den baltayı taşa vurduran dolar açıklaması! Tüm paranızı kaybedersiniz! Ayın sonunda…

Selçuk Geçer’den baltayı taşa vurduran dolar açıklaması! Tüm paranızı kaybedersiniz! Ayın sonunda…

ABONE OL
6 Aralık 2022 10:09
Selçuk Geçer’den baltayı taşa vurduran dolar açıklaması! Tüm paranızı kaybedersiniz! Ayın sonunda…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm paranızı kaybedersiniz! Ayın sonunda… Selçuk Geçer’den baltayı taşa vurduran dolar açıklaması! Dolar konusunda yapılan açıklamalar birçok kişinin kararını değiştirmesine sebep olsa da temkinli davranan yatırımcılar beklemeye devam edeceğe benziyor.

Selçuk Geçer’in açıklamaları Çıkar mı?

Selçuk Geçe çok üzücü zamlar ile karşılaşacağız haberini verdi. Ayrıca Merkez Bankasında’ ki rezervlerin neredeyse hepsi tükendi Türk Bankaları ise artık Dolar ile mücadele edip bankalarımızın depoları da tükeniyor ve 85 milyar TL eksilmesine rağmen bu zamanda ülke bütçesine 150 milyar TL zarar girecek ve bunu Türk milleti olarak hepimiz mecburen ödeyeceğiz diye bahsetti.

Tsunami olarak nitelendiren Selçuk Geçer dolar önümüzdeki yılbaşında hiçbir sorun olmaz ise 25 TL olacağından bahsetti. Ardından bu zamanlarda 18,59 TL olarak kendisini gösteren Dolar için sevinenler ve hatta dolar düşük seviyelerde diye müjdeli bir haber gibi sunanlar var dedi.

Birilerinin arkadan iş çevirerek ucuzdan dolar alındığına da değinen Selçuk Geçer bunun bedelini hep beraber çok ağır bir şekilde ödeyeceğiz. Türk olmayan kişilerde alt seviyelerdeyken doları satın alıp ondan sonra çekip gidecekler diye konuştu.

Dolar kuru bağlamında fiyat ön görüsü yapan Selçuk Geçer, “Dolar kuru sene sonunu en iyi olasılıkla 25-26 TL civarında kapatır. 2023 senesinde ise kur ataklarını izleriz. Seçimden evvel ya da sonra hiç farketmez dolar kuru 35 TL – 40 TL düzeyinin üstüne çıkar. Zaten pazar fiyatlamalarını inceleseniz dolar kurunun 35-40 TL’den hesaplandığını görürsünüz.” şeklinde konuştu.

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Sefahattin çelik

    Temkinli olmakta fayda var bana göre doğruluk payı yüksek nedeni raf fiatlari 3 ez katladı o hesaptan yola çıkarsak doğru doların 35.40 TL olması gerekir nereye kadar belli olmaz 70.80 gibi

  • Sefahattin çelik

    Selçuk geçer doğru söyler işin içinde yabancı yatırımcılar var arka kapıdan alıp ucuza sonra in kapidan satanlar var yıllar öncesi bir arkadaş demişti 200 milyon dolarla borsaya girip 1 yıl sonraai 2 milyar dolarla çıkan yabancılar vardunyanin neresinde bu tatlı para kazanılır..?


HIZLI YORUM YAP