DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Son dakika: İhtiyaç sahiplerine yardım eli devletten geldi! Flaş haber tez duyuldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son dakika: İhtiyaç sahiplerine yardım eli devletten geldi! Flaş haber tez duyuldu!

Son dakika: İhtiyaç sahiplerine yardım eli devletten geldi! Flaş haber tez duyuldu!

ABONE OL
9 Aralık 2022 17:04
Son dakika: İhtiyaç sahiplerine yardım eli devletten geldi! Flaş haber tez duyuldu!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika: Flaş haber tez duyuldu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli devletten geldi! Dar gelirli ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya olanakları her geçen gün genişletiliyor. Bakanlığın başlatmış olduğu kampanya olanaklarının genişletilmesi ve gelişmiş standartlarda kişilere sunulma her açıdan ayrıcalıklı olanaklar dahilinde gerçekleşiyor.

İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Sunulan hizmetlerin tamamı avantajlarla dolu hizmetler bütünü olarak ön plana çıkıyor. Para yardımı olanaklarının her geçen gün geniş standartlar dahilinde geliştirilmesi ve kişilere sunulması her açıdan ayrıcalıklı bir hizmet olanağını kişilere sağlıyor. Para yardımlarından yararlanmak isteyenler e-devlet çatısı üzerinden bakanlığın paylaşmış olduğu para yardımlarına hızlı bir şekilde başvuru yapabilirler.

Bunun yanında bankaların yayınlamış olduğu yardımlardan faydalanmak isteyenler ise bankaların şubelerine giderek işlemlerini tamamlayabilirler. Bakanlığın sunmuş olduğu kampanya kriterlerinin her geçen gün genişletilmesi kişilere sınırsız bir hizmet olanağı sunuyor. Kişilerin bu süreçte yapması gereken sadece başvuru yapmak!

Başvurunuzu yaptıktan sonra başvurunuz onaylanınca paranız hesaplarınıza yatırılıyor. Paranız hesaplarınıza yatırıldıktan sonra kişiler ayrıcalıklı bir hizmet döngüsünden faydalanma fırsatlarına erişiyorlar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Hamza korkmaz

    4klzlm var işim yok evim kira yardlmcl olmanlzl rica ediyoruz cocuklarlm okuyo blu

  • Emine

    Merhababenevhanimiyim3cocugumvarkiradaoturuyorumesimkacaydrissidiyenigirdiisesizden2taneogrencioglumicinyrdimistiyorumkendimyuksektansiyonkolestrol sekerhastasiyimraporluilaclarimsizdenmaddidestekyardimiistiyorum

  • Bilgetop al

    Merhaba Ben ev hanımıyım Kiradayım 4 çocuk annesiyim iki öğrencim var ve sizden öğrencim için yardım istiyorum


HIZLI YORUM YAP