DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Bunu alan zengin olur! Gümrükten 6 bin TL’ye tam 6 adet telefon satışı başladı! Vatandaş kuyruk oldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bunu alan zengin olur! Gümrükten 6 bin TL’ye tam 6 adet telefon satışı başladı! Vatandaş kuyruk oldu!

Bunu alan zengin olur! Gümrükten 6 bin TL’ye tam 6 adet telefon satışı başladı! Vatandaş kuyruk oldu!

ABONE OL
13 Aralık 2022 11:52
Bunu alan zengin olur! Gümrükten 6 bin TL’ye tam 6 adet telefon satışı başladı! Vatandaş kuyruk oldu!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş kuyruk oldu! Bunu alan zengin olur! Gümrükten 6 bin TL’ye tam 6 adet telefon satışı başladı! Elektronik eşyalara gelen zamlar, dövizin karşısında Türk lirasının gittikçe erimeye başlaması sonucunda Ticaret Bakanlığı resmî sitesinden gümrükten telefonlar satılıyor.

Ülkemizde son yıllarda yaşanan enflasyon artışı dolayısıyla Türk lirasının gittikçe değer kaybetmesi ile her ürün, hizmet ve malda ciddi oranlarda fiyat artışı görülmeye başlanmıştır. Bu noktada özellikle teknolojik aletlerin fiyatlarında yaşanan artış ile akıllı telefonların fiyatları cepleri yakmaya başladı. Özellikle akıllı telefon sahibi olmak artık çok zor görülmeye başlandı. Bu durumda giriş seviyesinde bir telefonun fiyatı dahi 6 bin TL baremlerde olması ile pek çok kişi ucuz telefon araştırmaları yapmaya başladı.

Gümrükten Satış

Özellikle yeni bir akıllı telefon almak bu zamanda o kadar zorlaşmış iken devlet eliyle yapılan adımlar çözüm sunuyor. Bu kapsamda gümrükten satış olarak bilinen uygulama ile T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan resmi ihale ile 6 adet cep telefonunu uygun fiyatlar ile satıldığı görüldü. Bu kapsamda uygulama içerisinde yer alan telefonların arasında son model akıllı telefonların da yer aldığı görüldü.

Bu noktada yurtdışından telefon getirmek dahi oldukça zahmetli iken yapılan uygulama vatandaşların dikkatini çekti. Aynı zamanda yurtdışıdan alınan bir telefonun yurtdışı telefon kayıt harcı ödemesi ile aynı fiyatlara gelmesi dolayısıyla gümrükten satış oldukça avantajlı görülmektedir. Uygun fiyatlı telefon almak mümkün olur.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP