DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı açıkladı, yılbaşında emekliye 1500 TL ikramiye verilecek, ay sonuna kadar hesaplarda olacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı açıkladı, yılbaşında emekliye 1500 TL ikramiye verilecek, ay sonuna kadar hesaplarda olacak

Cumhurbaşkanı açıkladı, yılbaşında emekliye 1500 TL ikramiye verilecek, ay sonuna kadar hesaplarda olacak

ABONE OL
14 Aralık 2022 08:44
Cumhurbaşkanı açıkladı, yılbaşında emekliye 1500 TL ikramiye verilecek, ay sonuna kadar hesaplarda olacak
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılbaşında emekliye 1500 TL ikramiye verilecek, ay sonuna kadar hesaplarda olacak. Başkan Erdoğan açıkladı. Başkan Erdoğan yapmış olduğu açıklamalarda enflasyona karşı çalışanlarımızı ezdirmeyeceğiz, dedi. Yapılan açıklamalarla beraber vatandaşlar son derece mutlu oldu ve bu süreçte bankalara akın etmeye başladı. İkramiye müjdesinin yayınlanmasının ardından kişiler ayrıcalıklı bir hizmet süreci kapsamında imkanlardan faydalanma fırsatlarına sahip olabiliyorlar. Bu ikramiyelerin detayları ve kimlere ne kadar para yatacağı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bakan Nebati Değerlendirdi!

Bakan Nebati konuyla ilgili detaylara girerek konunun en geniş standartlarda Başkan Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurdu. Başkan Erdoğan tarafından kişilere sunulacak olan hizmetlerin birinci sınıf hizmetler olması bu süreçte kişileri memnun eden haber gelişmeleri arasında bulunuyor.

Kişiler en iyi hizmet imkanlarından faydalanarak yüksek ek ikramiye oranlarından faydalanabilecekler. İkramiye alacak olan vatandaşların listesinin belirlenmesinin ardından gözler tamamıyla Erdoğan’dan gelecek olan talimatlara çevrildi. Erdoğan’ın talimatlarıyla beraber süreç en iyi şekilde yönetilerek kapsam alanı içerisine girecek.

Reis-i Cumhur tarafından yapılan açıklamaların ardından resmi gazetede kararın yayınlanması bekleniyor. Böylelikle kişiler kasım ayı başında hizmetlerden faydalanma fırsatına erişecekler. Bu hizmetin sunulduğu vatandaşlar oldukça mutlu görünüyor.

 

Vakıfbank’tan Emekliye Kredi

Emeklilere devlet destekli kredilerle destek verileceği bilgi kapasitesi her vatandaşın merak ettiği hususlar arasında bulunmaktadır. Vakıfbank kendi web sitesi bağlamında yaptığı açıklamada verdiği krediye sadece emeklilerin başvuracağını açıkladı. Verilecek o düşük faizli krediden yararlanmak için emekli maaşının Vakıfbank’tan alınması lazımdır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (18)
  • Mustafa Özdemir

    Geçen senede soylendi verilmedi. Bu yılda verilmez ise bütün emekliler fibans365 önüne gideceğiz.

  • Ünal Orhan

    Yalandan kim ölmüş..

  • Burive

    Olmıyan duaya amin denmez

  • Sahin

    Balon haber,emeklileri kandırmak için yandaş medya tarafından uydurulmuş.

  • M.Metin ATMACAN

    Emekliye yılbaşı ikramiyesi verilir ise elbette ki iyi olur ancak daha elzem olan 2023 yılında en düşük emekli aylığı nın asgari ücret seviyesine getirilmesi ayrıca 2000 yılından sonra emekli edilen 5 milyonu aşkın emeklilerin maaşları nın yeniden hesaplanıp ayrıca intibaklarının kendilerine ivedi verilmesi,ama çar çabuk yani sen de 5 gün ben diyeyim 10 gün. O derece elzem yani.Çaktın.

  • Mustafa

    Eyyy oy sen nelere kadirsin. 2023 enflasyonu bu yılı da aratacak.

  • Ramazan Gecili

    Borcumuz var,puanimiz dusuk bu sebeple nasil tasiyacagiz maasi namumk h nEgerki yardim yapilmak isteniyorsa bi kerreye maksus puan durumuna bakilmadan enaz 200 bin lira limitli 60 ay vadeli ve dusuk faizli kredi verilmesi ve borc kredisi alarak maas tasima hakki taninmaliYoksa ne yazarsaniz yazin kim ne kredi verirse versin lafra kalir emekli batik ve zorda yol bu

  • Rocky

    Bunların hayrı ve sevabına emeklilerin ihtiyacı yok yandaşlarına üç beş maaş versin.Emekli seçim sandığını bekliyor bu çimrilerden kurtarmak için .

  • Erdal

    Emekli göbek atacak

  • Nurten

    1500 TL ile ne alınabiliyor? Vatandaşı ezdirmemek bu mudur? Hiç vermeyin daha iyi.. Bu milletin sadakata ihtiyacı yok!!!

  • Kamil

    Hiç bir yerde olmayan dikkat çekmek için yapılan haber .

  • Salim Akça

    Sayın cumhur başkanım çok teşekkür ederim bir de en düşük emekli maaşı nida 3500 den biraz yükseltir şeniz iyi olur saygılarımla Iyi ki varsınız

  • Aydın

    Erken seçim nisanda olsun chp zafere işcilerden vergi kaldırılsın askerlik 1999 yılında yapanların sigortasını devlet yatırsın emeklilige hak kazansınlar taşeron döneminde ödenmeyen pirimleri yatırsın firmalar tésekkürler

  • Mustafa sağdıç

    Emeklinin ağzına bal sürüyorlar acaba kaç tanesini kandırırız diyerek

  • Mustafa sağdıç

    Amaç gündem oluşturmak emekli aklını başına alacak gündem oluşturmaya çalışanlara pirim vermeyecek bu iş ancak böyle çözülür

  • Cengiz seven

    Haber dogruysa iyi olur..

    • M.Metin ATMACAN

      Iyi olur tabi Cengiz bey,fakat eğer yayınlanır ise siz bir da benim yorumumu okuyunuz lütfen,öyle daha hakkaniyetli daha adaletli daha iyi olur.Saygılarımla.

  • Musa

    Sayin cumhur başkanım icralık avukatlık olanlar hiç bir kampanyalardan faydalanamiyoruz baskanim bize de bir kolaylık saglayin cumhurbaşkanım saygilar allah razı olsun basimizdan eksik etmesin saygilar

    Yanıtla Yanıtla
    +33
    -70


HIZLI YORUM YAP