DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Rakam fırladı! SSK ve Bağ Kur emeklisi bayram etti! Yakınını getir maaşına ek 18.000 al!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Rakam fırladı! SSK ve Bağ Kur emeklisi bayram etti! Yakınını getir maaşına ek 18.000 al!

Rakam fırladı! SSK ve Bağ Kur emeklisi bayram etti! Yakınını getir maaşına ek 18.000 al!

ABONE OL
15 Aralık 2022 08:50
Rakam fırladı! SSK ve Bağ Kur emeklisi bayram etti! Yakınını getir maaşına ek 18.000 al!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakınını getir maaşına ek 18.000 al! Rakam fırladı! SSK ve Bağ Kur emeklisi bayram etti!  Yepyeni bir teklif ile yani emekli maaşına ek olarak 18 bin TL almak teklifiyle tüm dengeler değişmiştir. Bu teklifin birçok SSK ve Bağ Kur emeklisi tarafından sevinç ile karşılandığı bilinmektedir. En kısa zamanda eki promosyonları ile yeni teklif arasındaki farkı alarak eksiklerini tamamlama yolunu seçecek oldukları kesindir. Bu fark ile gelmekte olan kış için olan ihtiyaçların ya da okuyan çocukların ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir gerçektir. Promosyonda yapılan güncelleme ardından en yüksek promosyonu veren banka İNG oldu. Bu anlamda banka ihtiyaç kredisiyle birlikte toplamda 18.000 TL maaşa ek para veriyor.

Yakınlarının Emekli Maaşını Bankasına Getirene Ek Ödeme

Ailesinden yakınlarını ya da dostlarını kendilerinin bankasına davet edip maaşlarını aynı bankadan almasını sağlayana ek olarak hediye ödeme yapılacaktır. Bu da değerlendirilmesi ile kazanç sağlayacak bir durum olarak herkes tarafından değerlendirilmelidir.

Emeklinin günümüz şartları içinde maaş artımına rağmen artan giderleri için bunun oldukça iyi bir fırsat olacağı bilinmektedir. Emekliler ve yakınları tarafından günlük olarak bankaların sağladıkları promosyon oranları dikkatli olarak incelenmektedir.

En karlı banka ile iş yapmak ve ondan maaşını alarak, aynı zamanda en iyi ek ödemeden. faydalanabilmek herkesin isteğidir.

Ziraat Bankası

Halkbank

İş Bankası 

Akbank 

Garanti Bankası 

İNG Bank

Yapı Kredi Bankası 

 

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP