Emekli maaşı alanlar çalmadan oynuyor! Promosyon alan kişilere 10.000 TL daha ödeme yapılıyor

Emekli maaşı alanlar çalmadan oynuyor! Promosyon alan kişilere 10.000 TL daha ödeme yapılıyor

ABONE OL
17 Aralık 2022 09:27
Emekli maaşı alanlar çalmadan oynuyor! Promosyon alan kişilere 10.000 TL daha ödeme yapılıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Promosyon alan kişilere 10.000 TL daha ödeme yapılıyor… Emekli maaşı alanlar çalmadan oynuyor! Promosyon ödemeleri ile ilgili yeni bir konu gündemde bazı emekliler 3 senelik söze karşılık ödeme aldıklarını fakat enflasyon oranlarının değiştiğini ve alınan ücretlerin ilerde oluşacak enflasyon oranlarına göre çok aşağı kalacağını bu nedenle ilerleyen dönemlerde enflasyon farkına göre ek bir ödeme yapılaması gerektiğini söyleyerek Kamu Denetçiliği Kurumuna başvurdular. Henüz bu talebin kabul edilip edilmeyeceği belli değil fakat olumlu sonuç çıkarsa emekliler büyük sevinç yaşayacaktır

Ek Enflasyon Ödemeleri Yapılabilir

Başvurunun Kamu Denetçiliği Kurumuna iletildiği ile ilgili haber henüz yeni sosyal medyaya düştü. Kurumdan yapılan açıklamalarda ise bankaların yaptıkları ödemeler göz önüne alındığında aylık olarak 111 TL civarında bir ödeme yapıldığının görüldüğü belirtildi. Yapılan anlaşmaların ardından hem dünyada hem de ülkemizde ekonomik anlamda büyük değişimler yaşandığı için bankalar tarafından verilen ücretlerin oldukça yetersiz olduğu belirtildi.

Konu hakkında derhal incelemelerin başlatılacağını belirten kurum ayrıca sendika ve diğer kurumlarla da görüşmeler düzenleyeceğiniz ve buna karar vereceğini dil getirdi. Sosyal medyada ise bu ödemelerin gerçekleşeceği ile ilgili olumlu bir hava hakim.

Ziraat Bankası Emekliye 10.000 TL Kredi Veriyor

Ziraat Bankası’ndan düşük faizle tüketici kredisi kullanmak isteyen emeklilere senenin fırsatı duyuruldu. Buna göre emekliler maaş müşterisi olmaları halinde Ziraat Bankası’ndan aylık yüzde 1.99 faizle tüketici kredisi çekebilecekler. Bu faiz seviyesi ile tüketici kredisi çekmek henüz bankacılık pazarında çok olası olmayan bir hal.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP