DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Altın fiyatlarında asıl dönemeç bu… Bir çırpıda alaşağı edecekler!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Altın fiyatlarında asıl dönemeç bu… Bir çırpıda alaşağı edecekler!

Altın fiyatlarında asıl dönemeç bu… Bir çırpıda alaşağı edecekler!

ABONE OL
19 Aralık 2022 10:15
Altın fiyatlarında asıl dönemeç bu… Bir çırpıda alaşağı edecekler!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çırpıda alaşağı edecekler! Altın fiyatlarında asıl dönemeç bu… Ekonominin inişli çıkışlı havası altını da etkilemeye devam ediyor. Her gün farklı bir seyir ile yatırımcısının karşısına çıkan altın ile ilgili araştırma yapanların sayısı artmaya başladı. Altındaki bu hareketlilik sırasında ons altın 1770 doları aşarak 3 ayın zirvesini gördü. İşte bu durum yatırımcılar tarafından çok büyük bir fırsat olarak görülüyor. Altına karşı bu ilgi ile ilgili olarak uzmanlar açıklamalarda bulundu. Yatırımcıların altın ile ilgili yapılan uyarıları dikkate alması isteniyor.

Altını Olan Sakın Satmasın Çok Çok Artacak

Altına yatırım yapanlar ve altına güvenenlerin her zaman kazandığını söylemek mümkün olmaktadır. Altına güvenilmesi gerektiğini belirten ekonomi yorumcuları bu konuda çok net bir şekilde ifade ediyor. Yatırım uzmanlarına bu konuda fikir soranlara altın konusunda çok önemli tüyolar veriliyor. Altının hep kazandırdığını belirten uzmanlar altını bulunanların altını asla satmaması gerektiği ifade ediyor. Altına güvenenlerin kazanacağı belirtiliyor.

Gram altını olanlar saklasın olmayalar da altın alsın şeklinde yorumlar yapılmaya devam ediyor. Bu şekilde yapılan bir yatırım ile çok kazançlı bir yatırım gerçekleştirilmesi mümkün olacaktır. Bu konuda herkes kendi yatırımı konusunda kararını kendisi verecek.

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP