DOLAR

32,3903

0.08%
EURO

34,8229

-0.01%
ALTIN(gr)

2.400,41

0,16%
BİST 100

%
2+1-3+1 prefabrik evleri devlet desteği ile hemen alabilirsiniz! 50 bini cebinizden gerisi devletten
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2+1-3+1 prefabrik evleri devlet desteği ile hemen alabilirsiniz! 50 bini cebinizden gerisi devletten

2+1-3+1 prefabrik evleri devlet desteği ile hemen alabilirsiniz! 50 bini cebinizden gerisi devletten

ABONE OL
21 Aralık 2022 14:33
2+1-3+1 prefabrik evleri devlet desteği ile hemen alabilirsiniz! 50 bini cebinizden gerisi devletten
1

BEĞENDİM

ABONE OL

50 bini cebinizden gerisi devletten… 2+1-3+1 prefabrik evleri devlet desteği ile hemen alabilirsiniz! Hükümet tarafından yapılan açıklamalara bağlı olarak 3+1 prefabrik ev devlet desteği üzerinden de ev sahibi olma şartları da haberimizin detaylarında… Devlet tarafından destekler hız kazanmaya devam ediyor buna bağlı olarak da 3+1 prefabrik ev için 50 bini cebinizde aynı zamanda geri kalanı da kurum tarafından ödenecek.

Ülkemizde de pandemi sonrası vatandaşlar içinde aynı zamanda taleplere bağlı olarak tamamen değişiklik kazandı. Buna bağlı olarak da prefabrik evler içinde olan ilgi bir anda yükseldi. Devlet tarafından da sağlanan desteklerin ardı arkası kesilmezken bundan dolayı prefabrik ev yapanlar içinde 50 bini cepten geri kalanı da taksitli bir şekilde devlet tarafından ödenecek.

2+1-3+1 Prefabrik Ev Sahibi Olabilirsiniz

Prefabrik evler içinde olan taleplere bağlı olarak her geçen gün de artmaya devam ederken aynı zamanda burada yer alan süreç üzerinden de kişiler içinde üretici firmalardan hazır ya da sıfır yaptırmak için iletişime geçmeye devam etmektedir.

Ülkemizde de vatandaşların takip ettiği ilan siteleri içinde de bulunan firmalara bağlı olarak bu ilanlar da incelenmeye devam ediyor. Buna bağlı olarak da 3+1 prefabrik daireler için de 193 bin TL ortalama bir fiyat bulunurken bu fiyat hakkında ki detaylarda merak edilen bir diğer detaylar arasında yer almaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (4)
  • SahteFilizof

    SED kapsamı içindekiler faydalanabiliyormuş .

  • Kamil

    Kiminle ve nereye muhatap olacağız açıklama yaparmısınız.

  • Yusuf

    İsmail kardeş haber doğru sosyal yardımlaşma birimine başvuru yapıyorsun ama asgari ücretten fazla ücret almaman gerekiyor git sosyal yardımlaşmaya başvur tabiki TOKİ’den arsa cikarsa gecerli bu yasa.

  • Ismail

    Bu haberleri devamli gundeme getirip insanlarin umutlariyla oynamayin lütfen. Hangi sehirde hangi ilçede bunu da soyleyin.


HIZLI YORUM YAP