Selçuk Geçer doların füze gibi çıkacağı o tarihi açıkladı! Dolar kuru tahminini sil baştan değişti!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Selçuk Geçer doların füze gibi çıkacağı o tarihi açıkladı! Dolar kuru tahminini sil baştan değişti!

Selçuk Geçer doların füze gibi çıkacağı o tarihi açıkladı! Dolar kuru tahminini sil baştan değişti!

ABONE OL
22 Aralık 2022 09:41
Selçuk Geçer doların füze gibi çıkacağı o tarihi açıkladı! Dolar kuru tahminini sil baştan değişti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar kuru tahminini sil baştan değişti! Selçuk Geçer doların füze gibi çıkacağı o tarihi açıkladı! Ekonominin çok çalkantılı olduğu bir dönemde olduğumuz için insanların çoğu yatırım yaparken daha dikkatli davranmaktadır. Bu nedenle de piyasalar özenle takip edilmekte ve ünlü ekonomi yorumcularının değerlendirmeleri ve tavsiyeleri dikkate alınmaktadır. Bu noktada özellikle dolar için yaptığı yorumlarla ön plana çıkan bir isim vardır. Selçuk Geçer açıklamalarıyla takipçilerini yönlendirmektedir. Son yaptığı yorumla da ters köşe yaptı ve pek çok kişiyi şaşırttı.

Dolar İçin Yeni Gelişmeler

Piyasalardaki seyrin nasıl olacağına dair meraklı bir bekleyiş yaşanıyordu. Herkesin gözü FED’in yayınlayacağı verilerdeydi. Sonunda bu enflasyon verileri açıklandı ve tahmin edilenin altında bir oran karşımıza çıktı. Bunun anlamı faiz arttırılırken FED’in daha sakin olacağıdır. Bu mesajla beraber dolar düşüş yaşayarak kan kaybına başladı. Buna karşın altın ve Euro’nun yükselişte olduğu görülüyor.

Bütün bu gelişmeler ışığında yapılan dolar yorumları ile çok sayıda kişinin şaşıracağı düşünülüyor. Yapılan yorumlarda yılbaşından sonra durumların değişeceği ifade ediliyor.

Dolar kuruna dair beklentilerini aktaran Selçuk Geçer, “Türkiye’nin döviz ihtiyacı gün geçtikçe arttığı gibi dövizi bulma olasılığı de gün geçtikçe azalacak. Bu da kur krizi demek. Merkez Bankası’nın rezervleri 128 milyar dolarlık brüt rezerv bağlamında halaylar çekiliyor ancak eksi 40 milyar dolarlık eksi rezerv konuşulmuyor. Kamunun ve özel sektörün dövize ihtiyacı var.

Gelecek sene bu eksik dolar kuruna bir de enflasyon eklenecek. Bir sabah uyandığınızda dolar kurunu 45 TL’de fark edeceksiniz. Bankalar ve özel sektör iflas eder. Merkez Bankası sene sonucunda 18,78 TL’lik bir dolar kuru bekliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (15)
  • mahmut kamil arslan

    selçuk geçer denilen bu şahıs insanları dolara yönlendirip ülke ekonomisine yara vermek istiyor doların bir gecede 45 tl görmesi bu ülkede devalüasyon olması anlamına gelir ki buda en çok fetocu teröristlerin işine gelir bu şahıs fetocumudur bilmem ama muhalif olduğu belli hükümete muhalefet yapmak her kesin anayasal hakkıdır ama ekonomiyi bitirmeye çalışıp hükümete zarar vermeye çalışmak terör örgütlerine hizmete girer muhalefete değil kısaca kendini ekonomist olarak tanıtan bu terör yandasina itibar etmeyin

  • ŞAHİN

    Selçuk bey ne dediğin belli değil, işin gücün manipülasyon, kaos, mamanı verenler kim? kime hizmet ediyorsun

  • Ufuk

    6 aydır aynı muabbet at jafadan tutarsa sorun yok tutmazsa kaybedecek birşey yok insanları ters köşe yapıyorsun

  • Ali Demirkan

    Selçuk geçer doların yükselmesini ülkenin kötüye gitmesini isteyen bir ekonomist. Sürekli bir yıldır dolar patlayacak dolar fırlayacak kardeşim sen neyin peşindesin kime hizmet ediyor. Bu ülkenin doları uygun bir rakamda tutması gerekiyor. Vazgeç ülkeye zarar verme açıklamalarından. Bırak bu işleri. Doların yükselmesi kimsenin işine gelmez.

  • Süleyman Şen

    Umud ederimki tahminleriniz doğru çıkmasım, felaket tellallığı yapmanızı doğru bulmuyorum

  • Napoolyoon

    Patriot tl füzesi menzil büyüttü doları çıkmadan yok eder sorun değil dolarcı lar düşunsün öldü öldü dolar boßuna nefes tüketmeyin

  • Kemal

    kardeşim senin hiçbir tahminin tutmuyor senin yüzünden bizde etrafa mahçup oluyoruz seni takip etiğimden

  • Muammer

    Hep bos muhabbet at at meydan boş

  • Aykut

    Ya 6 aydır aynı hikaye okuyorsun nasıl ekonomist sin seni çözemedim konustuklarin hep palavra yalan dolan

  • Fatih’in rüyası

    Selçoo ülkemizde hain çoook senin gibileri dış güçlerin malzemesi olduğun için sana bir sır vereyim dolar yere çakılacak bekle ve gör artık sende o Halk TV deki spiker gibi donup bakarsanız.

    • Kemal duru

      Ağzı olan konuşuyor Döviz fiyati düşerse ülke batar TL pahalılaşırsa mal ihracaatı durur.

  • Eyüp büyükatli

    Selçuk bey bir gün öyle bir gün böyle sizi artık engelliyorum siz gerçekten yelkenliyi almisiniz

  • Ramiz Navdar

    Birçok kısım açılamıyor.

    • H. V. MALKOÇOĞLU

      Kardeşler ekonomist olmaya gerek yok. ABD, DOLARI düşerse düşsün. O zaman ₺ değerlenir ne GÖZEL öyle dimi yani. Yorumcuların ekseriyeti taraf tuttuğundan yanlı konuşuyor. Kim olursan ol halkı düşün. Tarafsız olarak doğruyu söyleyin. Kimisi diyor dolar uçacak kimide çakılacak. İlimisiz amel olurmuş. Onun bunun lafına bakmayalım.paranızı TEMBEL tutmayın. Az çok çalıştırın yapabiliyorsanız.hiç olmazsa ayağını yorganına göre uzat. Yiyebiliyorsan ye. AFİYET olsun, SAĞLICAKLA kalınız.

      • Ömer

        hergün deprem olacak dersen illaki Birgün tutar. Bak ben demiştim dersin.


HIZLI YORUM YAP