DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Vatandaşlar PTT’ye koştu! Devlet destekli olarak dar gelirlilere ödeme yapılacak! 26-27-28 Aralık’ta yatıyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vatandaşlar PTT’ye koştu! Devlet destekli olarak dar gelirlilere ödeme yapılacak! 26-27-28 Aralık’ta yatıyor

Vatandaşlar PTT’ye koştu! Devlet destekli olarak dar gelirlilere ödeme yapılacak! 26-27-28 Aralık’ta yatıyor

ABONE OL
23 Aralık 2022 08:18
Vatandaşlar PTT’ye koştu! Devlet destekli olarak dar gelirlilere ödeme yapılacak! 26-27-28 Aralık’ta yatıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet destekli olarak dar gelirlilere ödeme yapılacak! 26-27-28 Aralık’ta yatıyor… Vatandaşlar PTT’ye koştu! Ekonominin kötü gidişatı ve artmaya devam eden enflasyon nedeniyle vatandaşların çoğunun alım gücü ciddi oranda düştü. Hayat pahalılığının hissedilmesiyle birlikte ihtiyaç sahipleri için de bazı destekler kendini gösterdi. İnsanların çoğu bunlardan faydalanabilmek için araştırmalar yapıyor. Bankalarca sağlanan bu kampanyalar çok önemlidir. PTT üzerinden 39.000 Türk Lirası destek parasının hesaplara yatırılacağı haberi büyük yankı uyandırdı.

Vatandaşlar PTT’ye Koştu

Nakit ihtiyaçlarının karşılanması ve vatandaşların bu süreçte biraz daha rahatlaması adına yapılan destekler kendini gösterdi. Aile Destek ile ilgili olarak pek çok merak edilen nokta bulunmaktadır. Bu destek paketine başvuran ve kabul edilenler hak sahibi olarak 12 ay süresince bundan faydalanabilecek. Bu nedenle kimlik numarasının son hanesi çift olanlar PTT şubelerine koştu.

Devlet destekli olarak dar gelirli kabul eden vatandaşlar için destekler devam etmektedir. Gelir durumuna göre insanlar para desteği alabilecek. İlk ödemelerin gerçekleştiği bu destek programı için başvuruları e-devlet sistemi üzerinden yapmak mümkündür. İhtiyaç sahibi olan ve gerekli şartları sağlamış olan herkesin faydalanabileceği bir yardım programıdır.

 

Doğalgaz Faturası Yardımı Da Ödeniyor!

Doğalgaz faturası yardımı ödemeleri PTT üstünden kişilere gerçekleşiyor. Vatandaşların kimlik kartları ile faturalarını yanlarında götürmeleri yeterli oluyor. Bu iki belgeyi ibraz eden kişilere PTT’den 2.500 TL ödeme gerçekleşiyor. Aileler kış evvel bütçelerine ufak de bir destek destek oluyorlar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Muzaffer erdogan

    Bize neden çıkmıyor bu vardimlar

  • Hatice kılıç

    RABBİMM bu yüce devletimizi başımızdan eksik EYLEMESiN AMİN ECMAİN ALLAHİM işallah Şanlıurfa da yaşıyorum maddi sıkıntı yaşamaktayım yevmiyeli işçi olaraktan çalışıyorum işsizim kirada yaşıyorum maddi gücümü kaybettiğim için sağlık problemi yaşadığım için devletimden kira desteği istiyorum

  • Şaziye

    Ben çalışmıyorum anem kanseri tedavisi gören bir okula giden bir yetim kızım var çöp poşeti satarak para kazaniyorum hiç Bir gelirimiz yok anemin tedavisi için anemin aldığı maaş yetmiyor


HIZLI YORUM YAP