DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ev hanımları bu haber az önce geldi! İŞKUR başvuru yapanlara paketleme işi veriyor mu? Açıklama geldi
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ev hanımları bu haber az önce geldi! İŞKUR başvuru yapanlara paketleme işi veriyor mu? Açıklama geldi

Ev hanımları bu haber az önce geldi! İŞKUR başvuru yapanlara paketleme işi veriyor mu? Açıklama geldi

ABONE OL
23 Aralık 2022 16:02
Ev hanımları bu haber az önce geldi! İŞKUR başvuru yapanlara paketleme işi veriyor mu? Açıklama geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR başvuru yapanlara paketleme işi veriyor mu? Açıklama geldi… Ev hanımları bu haber az önce geldi! Son dönemde ayyuka çıkan geçim sıkıntısı vatandaşları farklı yollara sevk etmiş durumda. Bu anlamda İŞKUR iş ilanları adı ile verdiği evde paketleme işleri görmüştü. İŞKUR evde paketleme iş ilanları haberleri büyük yankı uyandırırken husus ile ilgili İŞKUR’dan resmi açıklamalarda bulundu. İŞKUR’un resmi web sitesi üstünden yayımlanan detaylarda henüz evde ek iş olanağı sunulmadığı ilan edildi. Son devrede İŞKUR logosu ve ismini kullanarak sosyal medya hesapları üstünden verdiği ilanlara itibar edilmemesi istenirken “Kurumumuzun ismini ve logosunu kullanarak “Evde iş olanağı, evde paketleme” gibi paylaşım yapan birey veya sayfalara itibar etmeyin” ibarelerine yer verildi.

Başvurular Başladı Mı?

Evde paketleme işiyle çalışmak isteyen ev hanımları bulundukları bölgedeki İŞKUR bürosuna başvuruda bulunabilirler. Şubeye gittikten sonra evden iş aradıklarına dair kayıt açtırmaları gerekiyor. Evde ek iş yapmak istediklerine dair form doldurduktan sonra İŞKUR personeli ev hanımından kişisel bilgilerini talep edecektir.

Başvuru Detayları Geldi Mi?

Ev hanımları başvurularını ilettikten sonra değerlendirmeye alınıyorlar. İşverenler tarafından paketleme işi duyurulduğu zaman vatandaşın verdiği iletişim bilgileri üzerinden ev hanımına ulaşılmaktadır. Ev hanımları iş teklifini kabul ettikten sonra malzemeler kendisine teslim ediliyor. Ortalama günde 3 veya 4 saat çalışarak ayda 2 bin liranın üzerinde kazanç sağlanabilmektedir.

İŞKUR ev hanımlarının ev gelirine katkı sağlamaları adına yalnızca paketleme işleri sunmamaktadır. Aynı zamanda çeşitli atölyelerde dikiş, ayıklama işleri gibi iş kollarına katılmalarını da sağlamaktadır. Detaylı bilgi ve başvurular için en yakın İŞKUR bürosundan destek alabilmeniz mümkün.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP