DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
2023 model Tofaş Şahin banttan çıktı! Kapış, kapış satıldı! Fiyatı ise dudak uçuklattı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2023 model Tofaş Şahin banttan çıktı! Kapış, kapış satıldı! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

2023 model Tofaş Şahin banttan çıktı! Kapış, kapış satıldı! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

ABONE OL
23 Aralık 2022 17:00
2023 model Tofaş Şahin banttan çıktı! Kapış, kapış satıldı! Fiyatı ise dudak uçuklattı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Fiyatı ise dudak uçuklattı! 2023 model Tofaş Şahin banttan çıktı! Kapış, kapış satıldı! Bir dönemin efsanesi Tofaş seri üretim bandından indi yeni Tofaş fiyatları ne kadar? haberimizin detaylarında… Bir dönem özellikle araba furyasının bu kadar çok olmadığı dönemlerde damgasını vuran ve ülkemizde de çokça sevilen Şahin geri dönüyor. Ülkemizde ucuz araba almak isteyenlerin çokça tercih ettiği ve en çok talep gören otomobiller arasında yer alan Tofaş Şahin, uzun bir aradan sonra tekrardan yollara dönmek için günler sayıyor.

Bunu duyan Tofaş severler de yeni çıkacak olan arabanın tipini ve fiyatını merak ediyor. Buna bağlı olarak yeni çıkan Tofaş marka otomobillerin önceki arabalardan farklı olacak.

Tofaş Şahin Etiyopya’da üretiliyor

Etiyopya Tofaş’ın haklarını satın alarak aslında Holland DOCC ismi ise üretilen bu marka ülkemizde ise Tofaş Şahin adıyla piyasaya çıkacak Etiyopya’da da kısa bir süre önce üretim bandına giren aracın ülkemize gelip gelmeyeceği ise merak edilenler arasında.

Burada bir detayı belirtmek gerekir ki öncelikle yeni nesil 2023 model Tofaş Şahin’in önceki araçlardan herhangi bir farkı bulunmuyor özellikle aracın görünümü açısından ilk araçlarla nerdeyse aynı bunun yanı sıra motor gücü vs de aynı şekilde satışa sunuldu.

Bir diğer merak edilen konu da Tofaş 2023 model fiyatı buna bağlı olarak aracın herhangi bir fiyatı bulunmasa da vergiler dahil 500 bin lira olacağı düşünülmektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (4)


HIZLI YORUM YAP