SGK-SSK- Bağ-kur ayrımı yok emekliye maaş 10.000 TL’yi geçecek! Vatandaş bayram etti!

SGK-SSK- Bağ-kur ayrımı yok emekliye maaş 10.000 TL’yi geçecek! Vatandaş bayram etti!

ABONE OL
24 Aralık 2022 14:20
SGK-SSK- Bağ-kur ayrımı yok emekliye maaş 10.000 TL’yi geçecek! Vatandaş bayram etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş bayram etti! SGK-SSK- Bağ-kur ayrımı yok emekliye maaş 10.000 TL’yi geçecek! Emekli promosyon ödemelerinde araştırmaların hız kazanmaya başlaması yanında Aralık ayında yapılan güncellemeler ile emekli maaş tutarı için 10 bin TL’yi geçmesi bekleniyor. 2022 yılının sonuna doğru emekli promosyon tutarlarının ve emekli maaşı hakkında yapılacak düzenlemeler gündemde yerini koruyor. Yapılacak olan ek ödemeler ile birlikte 10 bin TL’yi bulması bekleniyor.

Emekli Promosyon Tutarları Güncellendi

SGK tarafından Kasım ayında yapılan promosyon tutarlarının aralık ayı ile tekrar güncellenmesinin ardından yapılan ödemelerde artış görüldü. Bu kapsamda 3 bin 500 TL emekli maaşı olan bir kişiye 3 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. 7 bin 500 ve 10 bin TL arasında emekli maaşı olan kişiye ise 4 bin 500 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. SGK ile anlaşma imzalayan bankalar ise 1 Kasım tarihinden itibaren 3 aylık taahhüt veren emekliye ise yeni tutarla ödeme yapma fırsatı sunuyor.

Anlaşma Yapılan Bankalar

Emekli maaşı ne kadar olacak sorusunun yanında Aralık ayında bankalardan promosyon almak isteyen vatandaşlar tarafından SGK ile anlaşma yapan bankalar araştırılmaya başlanmıştır. Bu kapsamda Ziraat Bankası, Garanti Bankası, İş Bankası Yapı ve Kredi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası gibi çeşitli bankalardan promosyon başvurusu yapılabilir. Bankalar ile görüşülmesi durumunda en yüksek promosyon sağlayan banka tercihi yapılması mümkündür. Emekli maaşı için ise Aralık ayı enflasyonu açıklamasının sonucunda net bir yorum yapılabilecek.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (5)
  • HayatiSarnık

    Emekli havada uçuyor… Çoğu Ahirete doğru. Maaş lar 10.000 tl. yi geçecekmiş!!!! Meraktan : Dolar kaç bin tl’yi geçecek, ekmek kaç tl olacak. Kiralar…. Marketler… Deterjanlar…. Et.. Süt. Meyve… Sebzeeeeee?????

  • EMEKLİ

    Hep memur ve memur emeklisine veriyorlar işçi emeklisi bu ülkenin insanįdeğilmi ya ayrımcılık yapmayıp hakkımız olan maaşımızı ve ikrwmiyelerimizi veri yahutta fare zehiri ile bizi zehirleyin sizde kurtulun işçi emeklileride kurtulsun.

  • Cemil özdil

    Memur emeklisine en az 100de 40 bekliyoruz asgari ücretin 2katini alıyorduk bizi gecti

    • Cengiz

      Siz memursunuz et yiyin işçi hayvanmi ot yesin Allah’ın varmı senin tabi hem yiyip hemde 3 kat 5 kat deyip insanı asagilamadan olmaz tabi…

  • Adsız

    Domatesin tanesini 10 tl alırız artık


HIZLI YORUM YAP