DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Şehirlerden, köylere göç arttı! Prefabrik evlerde dev indirim! Yılsonu bombası geldi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Şehirlerden, köylere göç arttı! Prefabrik evlerde dev indirim! Yılsonu bombası geldi!

Şehirlerden, köylere göç arttı! Prefabrik evlerde dev indirim! Yılsonu bombası geldi!

ABONE OL
27 Aralık 2022 12:38
Şehirlerden, köylere göç arttı! Prefabrik evlerde dev indirim! Yılsonu bombası geldi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Prefabrik evlerde dev indirim! Yılsonu bombası geldi! Şehirlerden, köylere göç arttı! Kentlerden, köylere  göç oranlarının artması ile birlikte müstakil ev kullanımı da trendler arasına girmektedir. İsterseniz size ait olan bir tarla arazisini kendinize ait müstakil eve zevk ve renge göre inşa edebilirsiniz.

3+1 prefabrik ev fiyatı nasıl incelenir?

Hem size hem bütçenize uyumlu olacak prefabrik evler hayatınızda size huzur katacak. Bu prefabrik evler incelenirken kaliteli malzemeden yapımına dikkat edilmelidir. Aksi takdire yağışlı olumsuz hava günlerinde sızıntılar yaparak canınızı sıkabilir. Profesyonel olarak bu işi yapan firmalardan prefabrik ev ile ilgili bilgileri alabilirsiniz.

Devlet destekli müstakil ev kampanyaları fiyat araştırması yapılmadan lütfen ev yapımına karar vermeyin. Daha uygun kalite farklı olan fiyatları ile sizlere destek olmaktadır. Prefabrik evler müstakil evden az bir miktar daha fiyatı uygun olabilir. Burada seçilen malzemeye göre fiyatta değişiklikler olacaktır.

Yaz günlerinde aileniz ile kendinize ait bir tatil ortamı sunmak istiyorsanız devlet destekli prefabrik ev ve müstakil evlere göz atmanızda fayda var. Belirli bir kira ödemeden ömür boyu sahip olacağınız hatta miras bırakabileceğiniz mülkler arasındadır.

Barınma yardımlarından birisi olan prefabrik ev desteği gereksinim sahibi ailelere yapılmaktadır. Kendi yaşadığı evin hali kötü, sağlıksız ve hayat standartlarının altında olan ailelere sağlanan destek ile kişilerin kendi evlerini yapabilmelerini, alabilmeleri sağlanıyor.

Birçok firma sene sonunda indirimli fiyat listeleri ilan etti. Ellerinde olan hazır halde tespit edilen mamüller ile çabucak inşa edilebilecek konutlarda yüzde 15 ile yüzde 25 arasında indirimler yapıldı.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP