DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Emekliye yılbaşı ikramiyesi müjdesi! Meclis’ten geçti! Hükümetten açıklama geldi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Emekliye yılbaşı ikramiyesi müjdesi! Meclis’ten geçti! Hükümetten açıklama geldi!

Emekliye yılbaşı ikramiyesi müjdesi! Meclis’ten geçti! Hükümetten açıklama geldi!

ABONE OL
30 Aralık 2022 17:46
Emekliye yılbaşı ikramiyesi müjdesi! Meclis’ten geçti! Hükümetten açıklama geldi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Meclis’ten geçti! Hükümetten açıklama geldi! Emekliye yılbaşı ikramiyesi müjdesi! Ramazan, kurban gibi özel günlerde emeklilere ikramiye ödemeleri yapılıyor. Yılbaşı yaklaşırken emekli olanların en çok merak ettiği konu ise ikramiyeler…

Emekli aylığı alanlara 2018 yılından itibaren her yıl kurban ve ramazan bayramlarında 1100 lira olmak üzere ikramiyeler yatırılmaktadır. Yılbaşı gelirken emekliler yılbaşında da ikramiye yatırılacak mı sorusunu sıklıkla soruyor. Özellikle yeni yıla girilirken maaşlara ve emekli aylıklarına zam yapılacağından dolayı akıllarda soru işaretleri bulunmaktadır. Emekliler dini bayramlarda verilen ikramiyelerin ardından yılbaşında da ikramiye talep etmektedirler. Hükümet tarafından bu konu ile ilgili bir açıklama gelmemiştir.

2022 yılını sonuna doğru gelirken SSK, Bağkur emeklilerinin sıklıkla sorduğu bir soru ve talep mevcuttur. Hükümet tarafından henüz konu ile ilgili bir açıklama gelmedi fakat güncel haberleri sizler için paylaşıyor olacağız. Henüz emekliler için ikramiye konuşması gündeme gelmediği için emekliler bu konuda tedirgin bir bekleyiş içindedirler. Bu konuyla ilgili sürekli emekliye ikramiye verilecek mi araştırması yapılıyor. Ekonomik şartların iyi durumda olmaması nedeniyle ikramiye beklentisinde olan emeklilere, ikramiye verilmesi dahilinde rahat bir nefes alacaklar.

Milyonlarca emekli vatandaşı ilgilendirecek olan bu konu hakkında hükümetin bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması oldukça canları sıkmakta. Diyanet bakanlığının tarih vermesiyle her yıl verilen ramazan ve kurban ikramiyeleri, ekonomik koşulları da iyi gitmemesi nedeniyle yılbaşında da talep edilmekte. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP