DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Kia yeni yılın ilk kıyağını yaptı! Sıfır model Stonic 168.600 TL’den satılacak! Yok böyle fiyat!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kia yeni yılın ilk kıyağını yaptı! Sıfır model Stonic 168.600 TL’den satılacak! Yok böyle fiyat!

Kia yeni yılın ilk kıyağını yaptı! Sıfır model Stonic 168.600 TL’den satılacak! Yok böyle fiyat!

ABONE OL
1 Ocak 2023 11:08
Kia yeni yılın ilk kıyağını yaptı! Sıfır model Stonic 168.600 TL’den satılacak! Yok böyle fiyat!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıfır model Stonic 168.600 TL’den satılacak! Yok böyle fiyat! Kia yeni yılın ilk kıyağını yaptı! Araba almak isteyenlere müjde! ÖTV muafiyetlerinden faydalanarak araba almak istiyorsanız bu haber tam size göre!

Son birkaç yılda arabalara gelen zamlar nedeniyle araba için birikim yapmak oldukça zor bir hale gelmiştir. Bu nedenle araba almak isteyenler için araba almak oldukça zorlayıcı bir süreç açmış ve neticede araba almak olanaksız hale gelmiştir. Devletin destekleri sonucunda ÖTV muafiyetli arabalar alma fırsatına sahip olarak en uygun arabayı alma şansınız olacaktır. Özellikle bu zamana kadar birikim yapmış ve araba almak için uğraşmış kişiler için ilaç gibi gelen bu haber vatandaşları mutlu etmiştir.

Bu habere göre ÖTV muafiyetli fiyat listelerine bakarak en uygun yollarla araba alabilirsiniz. Bu haberde belirtilenlere göre örneğin sıfır model Stonic 168.600 TL’den satılarak araba almak isteyenlere bir yeni fırsata daha sahip olabilirsiniz. Zamların arttığı bu yeni dönemlerde arabalara gelecek olan bu indirim araba almak isteyenler için güzel fırsatlar gelmiştir.

Bu şekilde uygun fiyatlı şekilde araba alma fırsatından yararlanarak istediğiniz arabaya kavuşabileceksiniz. Ayrıca araba listelerine baktığınızda istediğiniz arabayı bularak en uygun fiyata alabileceksiniz. Devlet tarafından yapılan bu destekle araçlara yapılan vergilerden kurtulacak yani ÖTV muafiyetine tabii tutulup arabanıza en kolay yolla ulaşabileceksiniz. ÖTV muafiyeti yapılması herkes için çok fazla fırsat sunmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Eray Savur

    Hahahahaha

  • Barış Tunçer

    Şu haberlerin başlıklarını yazarken detay verin. Kaç kişi ötv den muafiyet hakediyor.

  • Engin

    Bu haberi yapan kişi 🚶 sen bu habere inanıyormusun bu imkansız ve doğru olduğuna inanmıyorum


HIZLI YORUM YAP