DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İşçiye, emekliye zil takıp oynatacak ikramiye müjdesi! Tam iki katı zamlandı! 2023 emekli bayram ikramiyesi…
  • Finans 365
  • Gündem
  • İşçiye, emekliye zil takıp oynatacak ikramiye müjdesi! Tam iki katı zamlandı! 2023 emekli bayram ikramiyesi…

İşçiye, emekliye zil takıp oynatacak ikramiye müjdesi! Tam iki katı zamlandı! 2023 emekli bayram ikramiyesi…

ABONE OL
3 Ocak 2023 16:22
İşçiye, emekliye zil takıp oynatacak ikramiye müjdesi! Tam iki katı zamlandı! 2023 emekli bayram ikramiyesi…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tam iki katı zamlandı! 2023 emekli bayram ikramiyesi… İşçiye, emekliye zil takıp oynatacak ikramiye müjdesi! Emekliler için bayramlarda olmak üzere yılda iki kez verilen ikramiyelerin asgari ücretliler için verilmesinin söz konusu olabileceği belirtiliyor. Emekliler için yıl içerisinde Ramazan ve Kurban Bayramı’ndan önce yatırılan bu ikramiyelerin verileceği haberleri çıkmış oldu. Emeklilerin bu ikramiye haberlerinin ardından çalışanlar için de aynı haberler gelmeye başladı.

Çalışanlara Büyük İkramiye Müjdesi

Emeklilere verilecek olan ikramiye müjdesi ardından çalışanlara da ikramiye haberleri gelmeye başladı. 700 bin işçi için bu haberler çok büyük bir müjde anlamına geliyor. Bu konuda yapılan haberlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışanlara bir jest yapacağı haberi ile bu müjde verildi. Çalışanlara verilen bu müjde ile birlikte en çok merak edilen bir diğer mesele ise verilen bu ikramiyenin ne kadar olacağı be ne zaman verileceği konusudur.

Çalışanlara verilecek olan ikramiyeler emeklilere verilecek olan ikramiye ile aynı mı yoksa hesaplamaları farklı mı olacak bu konuda da çalışanlar merak içinde yapılacak olan açıklamayı bekliyor.

Emeklilere 2023 Bayram İkramiyesi Ne Kadar, Tahmini Zam Oranı

Seçim evveli kişilerin geçim derdini hafifletmek bağlamında AK Parti hükümeti kredi ve destek musluklarını ardına kadar açtı. 1.100 TL olarak ödenen rakamın 2.500 TL’ye çıkartılabileceği öne sürüldü. Baz ekonomistler ise bu rakamın oldukça yüksek bulunduğunu tek seferde değil iki bayram bağlamında ödenebileceğini dile getiriyorlar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (7)
  • Cemil nadir özgün

    Bende emekliyim.Ama lokantalarda,kafelerde,tatillerde deniz kenarlarında gezmediğim için geçinebiliyorum.

  • Metin

    Her bayram icin 2500 tl. 2 bayramda 5000 tl. Eder. Gayet iyi vermezler kizilir verirler az denir eskiden bayram parasimi vardi sukredenlere sozum yok ama sukretmeyipte kimin parasini kime veriyorlar deyipte yazanlara soruyorum allahtan ne istiyorsunuz birazda sukretmeyi bir deneseniz ayiptir gunahtir insanlari memnun etmek nekadar zor 100 versen 200 istiyor.

  • Sebahattin

    Eğer her iki bayram için toplamda 2500₺ düşünülüyor ise, bu fevkalade bir artış sayılmaz. Zaten geçtiğimiz yıl toplamda 2200₺ bayram ikramiyesi emekliye verilmişti.

  • Ayhan ayhan

    Emekli ikramiyesi 2018 yılında verilmeye başlandığında asgari ücret 1603 ₺ idi.ikramiye asgari ücretin yüzde 62 si idi. Bu hesapla 5275₺ olması lazım.

  • Zekeriya

    Biz jest istemiyoruz, kim, kimin parasını millete jest olarak veriyor bu hakkı nerden alıyor. Efendi, köle düzeninin modern halini millete jest diye sunuyorlar. Herkes emeğinin hakkını almak zorunda, eğer alamıyorsa mücadele etmek zorunda, hak verilmez alınır.

    Yanıtla Yanıtla
    +41
    -14
    • İlyas

      Yok ya ciddimisin? Hadi patronundan emeğinin karşılığını alda görelim.Hangi şirket sahibi işçinin emeğini tam olarak veriyor da.Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN yapacağı işçi lehine düzenlemeleri küçümsüyorsun.

      Yanıtla Yanıtla
      +10
      -14
      • Gerçek Gören

        1kira ödüyormusunO kıyan çocuğun varmıÇarşı pazar markete gidiyormusun Sanki evinden veriliyor Düzenleme en az bu yazdığımüç maddeyegöre yapılsaydı


HIZLI YORUM YAP