DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
5 Ocak TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Payas, Reyhanlı, Arsuz kura sonucu asıl ve yedek isim listesi
  • Finans 365
  • Gündem
  • 5 Ocak TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Payas, Reyhanlı, Arsuz kura sonucu asıl ve yedek isim listesi

5 Ocak TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Payas, Reyhanlı, Arsuz kura sonucu asıl ve yedek isim listesi

ABONE OL
5 Ocak 2023 10:08
5 Ocak TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Payas, Reyhanlı, Arsuz kura sonucu asıl ve yedek isim listesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Etimesgut ve Hatay Payas, Reyhanlı, Arsuz, Defne, Erzin, Yayladağı, Samandağı, Kumlu sıralı yedek, asıl isim listesi kura sonuçları! 5 Ocak TOKİ… TOKİ evleriyle ilgili kura çekiliş sonuçları bugün Ankara Etimesgut ve Hatay ile devam etti. Bu anlamda Ankara ve Hatay’da ev sahibi olacak vatandaşlar belli olacak. Hatay’da yer alan evler: Payas, Reyhanlı, Arsuz, Defne, Erzin, Yayladağı, Samandağı, Kumlu ilçelerinde yapılacak.

TOKİ Ankara Etimesgut ve Hatay Payas, Reyhanlı, Arsuz, Defne, Erzin, Yayladağı, Samandağı, Kumlu sıralı yedek, asıl isim listesi kura sonuçları!


Noter huzurunda çekilen TOKİ kuraları YouTube canlı yayını, www.toki.tv resmi adresi ve TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek. Bu anlamda TOKİ kura sonuçları TOKİ internet adresinden yayımlanacak.

Ankara’da Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi’nde, Hatay’da ise Antakya Spor Salonu’nda noter huzurunda kuralar çekiliyor. Ankara’da Etimesgut Ballıkuyumcu’da yapılacak 3.800 konut bağlamında, Hatay’da ise Belen’de 250, Hassa’da 100, Altınözü’nde 350 olmak suretiyle toplam 700 sosyal konut bağlamında kura çekimi gerçekleştiriliyor.

TOKİ sosyal konut kura neticeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İnsanlar çok makul koşullarda ev sahibi olabilmek bağlamında adlarının kurada çıkmasını bekliyorlar. Kura neticeleri ise yoğun bir talep alıyor. TOKİ kura neticesi sorgulama ekranına E-Devlet üstünden erişilebiliyor. TOKİ’nin e-devlet hizmetleri arasında bulunan bu hizmet üstünden sorgulama yapılarak isim listesine ulaşılabiliyor.

5 Ocak TOKİ Ankara ve Hatay kura sonuçları öğrenme linki: https://a.toki.gov.tr/

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP