DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
PTT tarafından satışa çıkarılan kelepir evler nasıl alınır? PTT kelepir ev ilanları
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT tarafından satışa çıkarılan kelepir evler nasıl alınır? PTT kelepir ev ilanları

PTT tarafından satışa çıkarılan kelepir evler nasıl alınır? PTT kelepir ev ilanları

ABONE OL
7 Ocak 2023 12:17
PTT tarafından satışa çıkarılan kelepir evler nasıl alınır? PTT kelepir ev ilanları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT kelepir ev ilanları… PTT tarafından satışa çıkarılan kelepir evler nasıl alınır? PTT tarafından satışa sunulan kelepir evlerin fiyatları ile ilgili olarak yalpan incelemede çok uygun fiyat bu evlerin satıldığı görülmektedir. Verilen bu ilanlardaki evlere açık ihale usulü ile ayrı ayrı satılmaktadır. Ankara PTT Başmüdürlüğü Yenimahalle Ankara adresinde yapılacak olan ihalede en düşük konut fiyatı 1 milyon 100 bin TL olarak satışa çıkarılacağı öğrenildi.

PTT Tarafından Satışa Çıkarılan Kelepir Evlerin Satış İşlemleri Nasıl Yapılmaktadır?

PTT’nin satışa çıkardığı taşınmazların alınması konusunda istekli olanların açılan yapılacak olan ihalelere katılım sağlaması gerekmektedir. İhaleye katılmak isteyen kişilerin PTT tarafından talep edilen belgeleri hazırlayarak en geç ihale günü ve saati olarak belirlenen zaman diliminde saat 10:00’a kadar başvuruda bulunarak teklif vermeleri gerekmektedir. Belgelerin ilgili şehirdeki PTT Başmüdürlüğü Yapı İşleri Müdürlüğü Emlak Servisine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla göndermesi yeterli olacak.

Evrakların teslim edilmesinin ardından alınan teklifler incelenerek bu başvurular arasında en uygun teklifi veren kişiye evin satışının yapılması mümkün olacaktır. Bu ihalelerdeki tekliflerin uygun fiyatlar olarak sunulması sebebiyle evlerin de uygun fiyata alınması mümkün olmaktadır

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP