DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ortalığı kasıp, kavurdu! Emin Şen kimdir, nereli, kaç yaşında? Neden gündem oldu, ne iş yapar?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ortalığı kasıp, kavurdu! Emin Şen kimdir, nereli, kaç yaşında? Neden gündem oldu, ne iş yapar?

Ortalığı kasıp, kavurdu! Emin Şen kimdir, nereli, kaç yaşında? Neden gündem oldu, ne iş yapar?

ABONE OL
14 Ocak 2023 10:17
Ortalığı kasıp, kavurdu! Emin Şen kimdir, nereli, kaç yaşında? Neden gündem oldu, ne iş yapar?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel bilindiği gibi bir açıklama yapmıştı. Bu açıklama bağlamında verilen isim gündmee bomba gibi düştü. Özgür Özel, Bakan Süleyman Soylu’nun danışmanlığını yaptığını ileri sürdüğü Emin Şen ile ilgili olarak birtakım iddialarda bulundu. Emin Şen’in kim bulunduğu ise çok büyük bir merak uyandırdı.

Emin Şen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Emin Şen ismi oldukça merak edildi. Bu anlamda kim olduğuna dair vatandaşlar arama motorlarında araştırma yapıyor. Hakkında pek çok bilgi bulunmayan Emin Şen’in 1978 senesinde İstanbul’da doğduğu biliniyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Emin Şen sosyal medya, tanıtım ve organizasyon işleriyle iştigal ediyor. Kendi adına bu alanda etkinlik gösteren bir şirketi tespit edilen Emin Şen ile ilgili çok kapsamlı veriler bulunmuyor.

 

 

Oda TV’den Uğur Can Biçer’e konuşan Emin Şen, “Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu’ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil” dedi.

Özel’in açıklamalarını, “hezeyan” olarak nitelendiren Şen, “Özgür Özel, dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı” ifadesini kullandı. “Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunacak mısınız” sorusuna ise Şen, “Avukat arkadaşlarımız değerlendiriyor” yanıtını verdi.

Şen, şöyle konuştu:
“Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu’ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil. Söylediklerinin hemen hepsi hezeyan. Bu arada yanlış bir şey yaptı. Başka bir şirketin faturalarını koydu. Koyduğu faturaların çoğu CHP’li belediyeler. O şirketler de açıklama yapacak. Özgür Özel, dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı. Müsaade ederseniz avukatlarım hazırlık yapıyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP