Migros market kendisinden alışveriş yapanlara bir kereye mahsus 500 TL veriyor! Yapmanız gereken çok kolay!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Migros market kendisinden alışveriş yapanlara bir kereye mahsus 500 TL veriyor! Yapmanız gereken çok kolay!

Migros market kendisinden alışveriş yapanlara bir kereye mahsus 500 TL veriyor! Yapmanız gereken çok kolay!

ABONE OL
16 Ocak 2023 16:48
Migros market kendisinden alışveriş yapanlara bir kereye mahsus 500 TL veriyor! Yapmanız gereken çok kolay!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Market alış verişinde kar etmek isteyen tüketiciler bu habere çok sevinecek. Migros tamı tamına 500 TL değerinde hediye çeki verecek. Migros hediye çeki kampanyası ile ilgili merak edilenler açıklandı. Türkiye’de son günlerde yaşanan enflasyon krizi çoğu alanda kişileri zorlarken yeni kampanyalar da ilgi çekiyor. Müşteri çekmek isteyen bankacılık pazarında oluşturulan kampanyalar ile maliyetlerin düşürülmesi amaçlanırken gıda pazarındaki kampanyalarda yoğun bir ilgi gösteriliyor. Migros’a gideceklere 500 TL hediye çeki verilebilecek!

2023 senesine zamlı fiyatları ile giriş yapan et ve et mamülleri eşliğinde süt ve süt ürünleri bağlamında yapılan kampanyalar yakından takip ediliyor. ON Bankacılık müşterisi olan vatandaşlar için 500 liralık Migros hediye çeki verileceği açıklandı.

Burganbank’a kapsamında bulunan ON Bankacılık yeni kampanyası ile tüketicileri sevindirecek. Yeni müşteriler amacıyla hazırladığı kampanya kapsamında Migros marketlerde geçerli olan 500 liralık hediye çeki verildiği ifade edildi.

Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter mağazaları ile Macrocenter Kiosk, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’de geçerli olacak kampanya tarafında ON Bankacılık müşterisi olan herkes kampanyadan yararlanabiliyor.

Davet kodu ile müşteri olan kişiler hediye çekleri sanal alış veriş içerisinde kullanabiliyor. Davet kodu ile paylaşım yapılarak banka müşterisi olan vatandaşlar bağlamında oluşturulan açıklama şöyle:

“Sana özel davet kodunu; ON Mobil Avantajlar Dünyası menüsünden ON’a Davet kampanya sayfasına girerek alabilirsiniz. ON Mobil’de ON’a Davet kampanya sayfasında «davet kodunu» oluşturduktan sonra “Davet kodu paylaş” butonuna tıklayarak davet kodunu yakınlarınla Whatsapp, SMS, E-posta ve diğer iletişim yolları ile de paylaşabilirsiniz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP