31 Ocak’a kadar aldın aldın! Daha ucuz yok! En ucuza ayçiçek yağını kapın! Kısa süreli şok indirimler!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • 31 Ocak’a kadar aldın aldın! Daha ucuz yok! En ucuza ayçiçek yağını kapın! Kısa süreli şok indirimler!

31 Ocak’a kadar aldın aldın! Daha ucuz yok! En ucuza ayçiçek yağını kapın! Kısa süreli şok indirimler!

ABONE OL
17 Ocak 2023 14:15
31 Ocak’a kadar aldın aldın! Daha ucuz yok! En ucuza ayçiçek yağını kapın! Kısa süreli şok indirimler!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa süreli şok indirimler! 31 Ocak’a kadar aldın aldın! Daha ucuz yok! En ucuza ayçiçek yağını kapın! Ayçiçek yağı fiyatları alışılmadık şekilde arttı, bu nedenle ayçiçek yağında indirim haberi geldi! Edinilen bilgiye göre, fiyat artışlarının ardından evlerin olmazsa olmazı olan ayçiçek yağı fiyatları da vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Ucuz ayçiçek yağı arayanlar arasında evlerinde ayçiçek yağı bitenler de vardı ki bazı markaların maliyeti 250 liraya çıktı.

Ayçiçek yağı fiyatı en çok artan kalemlerin başında gelmesine karşın, vatandaşların fiyat konusunda endişeli olmadığı söyleniyor. BÇünkü çeşitli marketlerde ve markalarda indirim var. Örneğin Cimri.com‘daki verilerde Bizim 5 lt ayçiçek yağının 189,90 TL olacağı iddia edilmişti.

Ayrıca site üzerinden 5 litre ayçiçek yağında genel fiyatlar şöyle paylaşıldı: Bizim 5 lt ayçiçek yağı: 189,90, Besler 5 lt ayçiçek yağı: 185,90, Komili 5 lt ayçiçek yağı: 215,90, Orkide teneke 5 lt ayçiçek yağı: 199,95 ve Carrefour 5 litre ayçiçek yağı: 149,50 TL.

Diğer Ayçiçek Yağı İndirimleri

A101 süpermarketler zincirinde ayçiçek yağı maliyetleri önemli ölçüde düştü. Müşteriler, indirimli fiyattan yararlanmak için A101’e akın etmeye başladı. En iyi ayçiçek yağı indirim haberi A101’de olabilir!

A101 market zinciri geçtiğimiz günlerde ucuz ayçiçek yağı sözü verdi ve önemli bir indirim teklif etti. Müşteriler, indirimin bir sonucu olarak sadece mutlu olmakla kalmıyor, aynı zamanda finansal durumlarını da bir nebze olsun iyileştiriyorlar. A101 indirimlerinden yararlanmak ve piyasadan çok daha uygun fiyatlara ayçiçek yağı almak için A101 lokasyonlarını ziyaret edebilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP