DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
290 bin TL’ye İstanbul’da Tiny house arsası! Cazip taksitlerle peynir ekmek gibi satıyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 290 bin TL’ye İstanbul’da Tiny house arsası! Cazip taksitlerle peynir ekmek gibi satıyor!

290 bin TL’ye İstanbul’da Tiny house arsası! Cazip taksitlerle peynir ekmek gibi satıyor!

ABONE OL
22 Ocak 2023 19:29
290 bin TL’ye İstanbul’da Tiny house arsası! Cazip taksitlerle peynir ekmek gibi satıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin deprem kuşağında olması yüzünden Tiny House’lara olan talep son yıllarda patladı. Bu anlamda ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Paradise fiyatları 290 bin TL’den başlıyor. İşte taksit fırsatı da açıklanan Tinyköy Paradise ile alakalı merak edilen detaylar…

Tinyköy Paradise projesi İstanbul Çatalca’da satılıyor. İstanbul Çatalca Ormanlı Köyü’ndeki Tinyköy Paradise projesinde yatırımcılar kendi istedikleri büyüklükte tiny house alarak çevresi çevrili arsalarına yerleştirebiliyor. Etrafı tamamıyla çevrili olan Tiny Köy Paradise projesinde emniyet ve aydınlatma, peyzaj düzenlemesi, sosyal alanlar yer alıyor.

90 ayrı parselin varolduğu Tinyköy Paradise projesinde her parsel birbirinden bağımsız olacak. Her bir parselde otomobil park kısmı, tiny house kısmı ve geniş bahçe yer alacak. 18 dönüm üstüne kurulu alanda herkes eşit hisseye sahip olacağı bağlamda gelecekte imar planına dahil edildiğinde ciddi anlamda prim yapması bekleniyor.

Tinyköy Paradise fiyatları 290 bin TL’den başlıyor. Söz konusu bu fiyata tiny house arsası dahil olup tiny house yani mobil ev ve parsel içi peyzajlar dahil değil.

Elektrik ve suyun parsele kadar çekilmesi, parsellerin etrafının tahta çit ile örülmesi ve ortak alanlar fiyatlara dahil olan hizmetler arasında yer alıyor.

Tinyköy Paradise projesinde fiyatlar parsellerin büyüklüklerine ve şerefiyelerine göre farklılıklar gösteriyor. Ayrıca söz konusu proje için kısa vadeli taksit imkanı da bulunuyor.

Tinyköy Paradise satışları kooperatif hisse satışı olarak noter huzurunda gerçekleşecek olup, ortaklık pay senedine sahip olunacağı için güvenli ve resmi bir satış süreci gerçekleşecek.

Kiralamalara izin verilmeyen Tinyköy Paradise’ta ayrıca proje ait trafo olacak , Elektrik sayaç sistemi ile faturalandırılacak ve her parsel yeterli voltaja sahip olacak ve su tesisatları parsellerde hazır olacak ve su için herhangi bir bedel ödemeyecek.

Etrafı tamamen çevrilecek olan Tinyköy Paradise’ta 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, çocuk oyun alanları, çardaklar, dinlenme alanları yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP