Emekliye yılbaşı ikramiyesi tadı verecek 3’lü para yardımı! ATM’ye yatan parayı gören göbek atacak!
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Emekliye yılbaşı ikramiyesi tadı verecek 3’lü para yardımı! ATM’ye yatan parayı gören göbek atacak!

Emekliye yılbaşı ikramiyesi tadı verecek 3’lü para yardımı! ATM’ye yatan parayı gören göbek atacak!

ABONE OL
23 Ocak 2023 18:22
Emekliye yılbaşı ikramiyesi tadı verecek 3’lü para yardımı! ATM’ye yatan parayı gören göbek atacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ATM’ye yatan parayı gören göbek atacak! Emekliye yılbaşı ikramiyesi tadı verecek 3’lü para yardımı! SSK ve Bağ-Kur emeklilerini sevindirecek ödemeler yakında hesaplara yatacak. Bu ay zamlı maaşını cebine koyan emeklileri bu yıl 3 fırsat daha bekliyor. Emekliler Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde yani Nisan ve Haziran ayında birer ikramiye alacak. 1100 TL’lik bu ikramiye bayramın hemen önceki haftasında hesaplarda olacak. Öte yandan Temmuz ayında 6 aylık enflasyona göre maaşlara bir zam daha yansıtılacak.

Emekliye yılbaşı ikramiyesi tadı verecek 3’lü para yardımı! ATM’ye yatan parayı gören göbek atacak. 14 milyon emekli vatandaşın Ocak ayı zam oranı belli oldu. Emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 zam yapıldı ve böylece en düşük emekli maaşı 5.500 TL’ye yükselmiş oldu. Bu yıl emeklileri Temmuz ayında bir zam daha bekliyor. Ayrıca milyonlarca emekliye 1.100 TL’lik ikramiyesi de bayram öncesi yatırılacak.

3’LÜ FIRSAT MÜJDESİ

Emeklileri mutlu ödecek yeni ödemeler gelecek aylarda başlayacak. Bu ay zamlı maaşını cebine koyan emeklileri bu yıl 3 fırsat daha bekliyor.

İKİ İKRAMİYE GELİYOR

Emekliler Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde yani Nisan ve Haziran ayında birer ikramiye alacak. 1100 TL’lik bu ikramiye bayramın hemen önceki haftasında hesaplarda olacak.

TEMMUZ’DA BİR ZAM DAHA…

Öte yandan Temmuz ayında 6 aylık enflasyona göre maaşlara bir zam daha yapılacak ve maaşlar artacak.

PROMOSYON FIRSATI SÜRÜYOR

Ayrıca henüz promosyon ödemesini almayan milyonlarca emekli için bankaların mevcut teklifleri devam ediyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (11)
  • KAZIM

    Ben emekli oldugum zaman 2,5 asgari ücret 23 adet ceyrek altın alıyordum ve şimdi 3, 5 anca alınıyor ve şimdi asgari ücretin çok altında kaldı emeklinin sadece adı var

  • İsyankar EMEKLİ.

    Nedir bu sayfalara verdiğiniz haberler ? Emeklilerle dalga mı geçiyorsunuz ? Yılın 365 günü emeklileri ağzınızdan düşürmüyorsunuz .Böyle zam,şöyle zam , emeklilerin yüzü gülecek , sanki mübarek emekli yaşantısı güllük gülistanlık. Her zam haberi Erdoğan’ın fotoğrafını koyuveriyorsunuz. Sanki emeklilere kendi cebinden verecekmiş gibi. Ayıptır yahu.Az evel marketten ekmek alırken , dışarıdaki çöp konteynır inden , poşetine çürük portakal koyan bir yaşlı amcaya denk geldim. Çok zoruma gitti. Utanmasın diye görmezlikten geldim. Fakir fukara işte böyle yaşıyor. Emekli maaşı açıklanan aylık enflasyon rakamlarından , yoksulluk dınırındaki rakamın verilmesini istiyoruz. Yani 26.000tl. olan rakamı istiyoruz. Ancak bu rakam kurtarır emekliyi. Siz de yazın bakalım bu rakamı cesaretiniz bar mı acaba ?

  • Mustafa sağdıç

    Siz emeklileri ne kadar basit ve avam görüyorsunuz Rabbim hepinizin cezasını versin

  • Sami

    Yüzde 30 luk sadakayi ballandıra ballandıra bitiremediniz… 2008 de emekli maasimla 2 buçuk tam cumhuriyet altını alıyordum.simdi tam Birtane alabiliyorum…işte özet bu.Piyasadaki ürünlerden yıllık zamlar enaz yüzde yüz.gormemek için çok yoğun iş programınızın olması gerek

    • KAZIM

      Biz emekliler akıl belemeyiz çünkü emekliyi koruyan aklı başında bir dernek vakıf bir şey yok onun için gözünü kapat elini aç ne verirlerse emekliyi adam sınıfına koyan da yok be kardeşim 😌😌

  • Baba

    Dalga mı geçiyorsunuz…

  • Kamuran

    Akp hükümeti oldukça asgari ücretlinin emeklinin hakkları kasbedilir emekli maaşı yetmiyor 2011den buyana emekliyim geçen yila kakadar çalışıyordum kalpden anjio oldum stent takıldı işi birakmak zorunda kaldım çalışırken sıkıntı yoktu şimdi ise aysonunu açık hesap tan kullanıyorum bu nasıl adaletsizlik lafa geldimi mangalda kül bırakmıyorlar tayyip bey başta olmak üzere işçiye emekliye zamlari artik bakanlar vermiyor tayyip bey veriyor tuik başkanını atamasını kendisi yaptı enfilasyonu düşük göstermesini talimatını kendisi vermiştir adim gibi biliyorum ALLAH görüyor ilk turda seçimde sandığa gömulecekler

  • Emekli 20

    Emekliye hakkını versinler, kıyak yapıyorlarmış gibi lütuf yada sadaka değil.

  • Vatansever

    Ülkemiz zor insanlar kira veremeyecek yiyecek alamamak durumda Rabbim milletimize yar yardımcı olsun ekmeği bulan zaten durumu iyi olanlar .BU durum zengini zengin ediyor, fakir zaten aç.

  • Tayyo

    Emeklinin canına okudunuz bari fırına atıp yakın hem siz kurtulun hem biz..

  • Emekli 06

    360gün memura emekliye müjde haberi yapılıyor. Sonuç her gün artan fakirlik, haksızlık, adaletsizlik, talan. Hızla Afganistan olmaya gidiyoruz.


HIZLI YORUM YAP