Tarım kredi ve PTT AVM el birliğiyle ayçiçek yağında görülmemiş indirim yaptı! A101-BİM şaşkına döndü!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Tarım kredi ve PTT AVM el birliğiyle ayçiçek yağında görülmemiş indirim yaptı! A101-BİM şaşkına döndü!

Tarım kredi ve PTT AVM el birliğiyle ayçiçek yağında görülmemiş indirim yaptı! A101-BİM şaşkına döndü!

ABONE OL
25 Ocak 2023 16:55
Tarım kredi ve PTT AVM el birliğiyle ayçiçek yağında görülmemiş indirim yaptı! A101-BİM şaşkına döndü!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

A101-BİM şaşkına döndü! Tarım kredi ve PTT AVM el birliğiyle ayçiçek yağında görülmemiş indirim yaptı! Artan enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde artırmaya devam ederken Tarım Kredi Ayçiçek yağı indirimi görevini üstlenerek piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Vatandaş tencerem kaynasın derken zincir marketler cebimiz daha da dolsun yarışına girdiler. Bakanlık tarafından vatandaşlara verilen yağ indirimi müjdesiyle Tarım Kredi marketler ve PTT AVM maliyetine satış ile vatandaşı zincir marketlerin fahiş yağ fiyatlarından kurtar.

PTT AVM Ve TARIM Kredi Marketlerde Ayçiçek Yağı Kampanyası

Büyük ilgi gören Tarım Kredi marketlerin Ayçiçek yağ kampanyası adı altında uyguladığı ucuz sıvı yağ satışı stokları hemen eritti. Bunun üzerine devlet yeni bir karar alarak PTT AVM’nin gücünü devreye sokarak Tarım Kredi marketler ile PTT AVM bir sözleşme imzaladı. Bu sözleşmeye göre PTT AVM üzerinden de uygun yağ satışları başladı.

Yaşadıkları yerde Tarım Kredi market olmayan vatandaşlar PTT AVM indirimli Ayçiçek yağı sayesinde daha ucuza yağ alma şansını yakaladılar.
Belirli günlerde uygulanan ücretsiz kargo seçeneğiyle de Ayçiçek yağınız kapınıza kadar gelmektedir.

Kampanyalı Ayçiçek Yağ Fiyatları

Uyguladıkları kampanya ile zincir marketlere meydan okuyan Tarım Kredi market ve PTT AVM’DE indirimli Ayçiçek yağ fiyatları şu şekildedir;

· 5 litre TMO Ayçiçek yağı 135 TL

· 10 litre TMO Ayçiçek yağı 270 TL

· 20 litre TMO Ayçiçek yağı 540 TL

Sizlerde kampanya sonucu zincir marketlerin 540 TL’ye sattıkları 10 litre çiçek yağı yerine Tarım Kredi ve PTT AVM’den 20 litre Ayçiçek yağı alabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP