DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Bu olursa benzin 11 lira birden düşecek! Torba yasadan akaryakıt fiyatları için düğmeye basıldı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bu olursa benzin 11 lira birden düşecek! Torba yasadan akaryakıt fiyatları için düğmeye basıldı!

Bu olursa benzin 11 lira birden düşecek! Torba yasadan akaryakıt fiyatları için düğmeye basıldı!

ABONE OL
30 Ocak 2023 19:45
Bu olursa benzin 11 lira birden düşecek! Torba yasadan akaryakıt fiyatları için düğmeye basıldı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Torba yasadan akaryakıt fiyatları için düğmeye basıldı! Bu olursa benzin 11 lira birden düşecek! Araçları için yakıt alabilmek üzere akaryakıt istasyonlarına gidenler burada yeni zamlarla karşılaşıyor. Bu zamlar bazı durumlarda geri alınsa da genelde vatandaşın cebinde para çıkıyor. Yeni oluşturulan zamlarla akaryakıt istasyonuna gidenler yeni tabelalarla karşılaştılar. Bu sebep olarak petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar gösteriliyor. Üst üste gelen zamlara yenilerinin eklenmesi ile bu dalgalanmanın artarak devam edeceği düşünülüyor. Ama yen, düzenlemeler yapılması ile benzin fiyatlarında düşüş yaşanacağına dair haberler de gelmeye devam ediyor. Bu haberlerin gelmesi ile eş güdümlü benzin kullananlar indirim haberine odaklanmaya başladı. İndirim haberlerinin ne vakit geleceği ise merak hususu oldu.

Akaryakıt Fiyatları 11 TL Birden Düşecek

Akaryakıtta ara ara oluşturulan indirimlerden birinin daha benzinde yapılması bekleniyor! Yapılan bildirimde akaryakıtla alakalı torba yasasının çıkacağı ve benzinde 11 TL aniden düşüş uygulanacağı belirtiliyor. Bu indirimin ne vakit ve nasıl uygulanacağı ile alakalı şimdilik resmi, bir açıklama yapılmazken haberler derli toplu olarak takip edileme başlandı.

Akaryakıt fiyatlarında genelde indirimler ve zamlar gece yarısından sonra yapılıyor. Bu sebeple gece akaryakıt istasyonuna gidenler burada karşılaşacakları indirimi bekliyorlar. Bu indirimler hemen akaryakıt istasyonlarında tabelalara yansıyor. Bu indirim oranları şehirlere ve firmalara göre farklılık gösterebilmektedir.

1 Aylık Yakıtın 500 Lirası Karşılanacak!

Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak akaryakıt harcamalarına özel 500 TL destek verilecek. 12 ay süresince her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile PO istasyonlarından mobil ödeme ile yapma sözü verenlere hemen 500 TL hediye kazanma fırsatı sunuluyor. Bu sayede kişilerin akaryakıt harcamalarına destek sağlanması hedefleniyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP