DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Emeklilere bayram ettirecek bir haber daha! Maaşa ek olarak 3000 + 7.500 TL hesaplara yatacak! ATM’den alın
  • Finans 365
  • Gündem
  • Emeklilere bayram ettirecek bir haber daha! Maaşa ek olarak 3000 + 7.500 TL hesaplara yatacak! ATM’den alın

Emeklilere bayram ettirecek bir haber daha! Maaşa ek olarak 3000 + 7.500 TL hesaplara yatacak! ATM’den alın

ABONE OL
31 Ocak 2023 14:26
Emeklilere bayram ettirecek bir haber daha! Maaşa ek olarak 3000 + 7.500 TL hesaplara yatacak! ATM’den alın
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ATM’den alın! Emeklilere bayram ettirecek bir haber daha! Maaş ek olarak 3000 + 7.500 TL hesaplara yatacak! Emekliler 2023 yılına girdiklerinde aldıkları zamlara ek olarak alacakları ikramiyelere de odaklandılar bu konuda özellikle önümüzdeki bayramda alacakları bayram ikramiyesinin miktarı merak edilmeye başlandı. Çok sayıda emekli 2023 yılındaki bu zam oranlarının ne kadar olacağı ve bu ikramiyenin ne zaman verileceği konusunda incelemeler başladı. Bu beklentinin yanında çok sayıda arama da yapılıyor.

2023 Bayram İkramiyesi Tahmini Zam Oranı Kaç Olur?

Emeklilere verilen bayram ikramiyesi emeklilerin maddi yükünü biraz olsun hafifletmek üzere verilmektedir. Bu ikramiye geçen yıl 1.100 TL olarak verilmişti. Bu yıl için bayram ikramiyesinde% 150 oranında bir artış yapılabileceği haberleri bulunuyor. Emeklilere verilecek olan ikramiyelerin her iki bayramda toplam 3 bin TL’yi bulacağı ifade ediliyor.

Emekliler yeni yılda aldıkları zamların seçim öncesinde bayram ikramiyelerinde de uygulanmasını istiyor. Bu konuda gelen haberlere bakıldığında hükümetin de bu konuda çeşitli çalışmalar yaptığı görülüyor. Emekliler hükümetten gelecek olan açıklamaya odaklanmış bir şekilde beklentilerini ifade ediyor.

Emekliye Promosyon Ödemesi!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında Akbank, TEB ve Yapı Kredi Bankası da yüksek ödeme yapan bankalar arasında yer almaktalar. Bu bankalardan emekliler 7.000 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bu promosyon tutarları da emeklilerin maaş oranlarına göre farklılık gösterebiliyor.

Garanti BBVA ise emeklilere 6.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Fakat bu tutar ek promosyon ödemesi ile 7.500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu ek ödeme amacıyla emekli müşterilerin özel koşulları yerine getirmeleri lazımdır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (7)
  • Osman kulu

    Bu yazdıklarınıza belanızı belasını yalaka aklını satmışlar münafıklar

  • Kadir

    Yavhu bı haber okuyayım dedim küllüm yalan sizin allahınız kitabınız yokmu adam olsanız adamgibi haber yaparsınız

  • Vatandaş

    Hükümet emekliyle alay ediyor.

  • Emekli memur

    Üçgün öncede böyle bir balon haber yayınladınız, ne geçiyor elinize memur emeklisiyle böyle dalga geçer gibi haber yapmakla. Memur emeklisi asgari ücretin Altında maaş alıyor.

  • suat göceri

    kendi kendinizi kandırmaya devam edin

  • Şuayip çelik

    Vallahi bunlar yalan haber


HIZLI YORUM YAP