DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Son dakika duyurusu geldi! İşte ikinci el otomobillerin fiyatının düşeceği tarih açıklandı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son dakika duyurusu geldi! İşte ikinci el otomobillerin fiyatının düşeceği tarih açıklandı!

Son dakika duyurusu geldi! İşte ikinci el otomobillerin fiyatının düşeceği tarih açıklandı!

ABONE OL
5 Şubat 2023 17:11
Son dakika duyurusu geldi! İşte ikinci el otomobillerin fiyatının düşeceği tarih açıklandı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika duyurusu geldi! Yeni araba almak isteyenlere fütuhat devri sona erdi açıklamasıyla mutluluk sinyalleri de gönderildi. Bazı araba markalarında yaşanacak indirimler işte detaylar! Ekonominin sıkıntılı olduğu günümüzde araba almak isteyenlerin hayalleri de gerçekleşmemiş olup bu kapsamda hayalinin ertelenmesiyle karşılaşan kişilerin mutsuz olması da mümkün olmaktadır. İkinci el araba satın almak isteyen kişilerin özellikle fabrika çıkışlı arabalar alması da belirtilen istekler arasında yer almakta ve bu doğrultuda yapılacak olan alımların en kaliteli şekilde olması da planlanmaktadır özenli bir şekilde yapılan alımlar sonrasında halkın da araba alabilmesi özellikle bu dönemlerde sağlanabilmektedir.

Alınacak arabaların modellerine göre değişebilen fiyatları genel olarak sabitlenecek bu kampanya ile sağlıklı bir şekilde alınması da sağlanabilecektir . Bu kapsamda alınacak arabaların uygun fiyatlarla olması da istenenler arasında yer almaktadır. Özellikle araba almak isteyen kişilerin engeli olan bu fiyatlar günümüzde en aza indirilerek rahatlık sağlanması gerektiği de belirtildi.

Yapılacak olan sıfır araba alımları ya da ikinci el araba alımları hızlanması gereken alımlar arasında bulundu ve bu şekilde de alımların artması sağlandı. Uygun fiyatlı araba almanın öneminin büyük olduğu belirlenerek bu kapsamda indirimli fiyatların alınması gerektiği de belirtildi. Araba almanın imkansız gibi göründüğü günümüzde alınan arabaların kaliteli olması da istenerek bunlara bir çözüm getirilmesi gerektiği belirtildi. Özenli bir araştırmanın sonunda araba almanın sağlanabileceği de söylenerek araba tutkunlarının yeni araba alabilmeleri de mümkün hale getirildi.

Bu şekilde yapılan planlamalar sonrasında ikinci el otomobilde fütuhat devrinin sona ermesiyle belirtilerek bu kapsamda araba almak isteyenlerin de istedikleri arabayı almaya hak dönük fırsatların arttığı belirtilerek bu araba almalarının sağlığımda da belirtildi. Bu kapsamda düzenlemeler yapılarak araba alımlarının da sağlandığı belirtildi.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Murat

    Allah aşkına bunu haber diye yazıyorsunuz içinde indirimden nasıl olacağı ile ilgili hiçbir şey yok milletin vaktini boş boşa çalmayın ya

  • M. K. A

    Yalan yanlış haberleri seviyorsunuz. Bu ülkede bu fiyatlar asla düşmez.

  • Meoltulular

    Bu araç fiyatlarına devletin müdahale etmesi gerekir resmen soygun var yoksa makas dahada açılacak…


HIZLI YORUM YAP