DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
3 bankadan zil takıp oynatan haber geldi! Bankalar borçların faizlerini siliyor!

3 bankadan zil takıp oynatan haber geldi! Bankalar borçların faizlerini siliyor!

ABONE OL
7 Şubat 2023 08:50
3 bankadan zil takıp oynatan haber geldi! Bankalar borçların faizlerini siliyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar borçların faizlerini siliyor! 3 bankadan zil takıp oynatan haber geldi! 3 bankadan nihayet beklenilen açıklamaları peş peşe yaptı. Beş banka el ele sunarak borç faizlerini silme kararı verdi. Bankalardan oluşturulan son dakika açıklamasında faizlerin silineceği ve kredilerdeki faiz oranlarının tamamıyla sıfırlanacağı belirtiliyor. Garanti BBVA, ING ve Akbank bağlamında yürütülen kampanya her geride bıraktığımız gün daha çok genişletiliyor. Peki, bu kampanyanın detaylarında neler var? İşte ayrıntılar!

Geniş kapsamlı olarak yayılan kampanyanın detayları da gelmeye başladı. Garanti Bankasının başlatmış bulunduğu kampanyayı 2 banka daha takip etti. Sonuç olarak 3 bankada faiz kredisi silme kararı verdi. Bankalardan oluşturulan açıklamalarda vatandaşlara uygulanacak olan faiz silme işlemlerinin yakın ir vakit dilim içerisinde başlaması beklenilen haberler arasında bulunuyor. Sonuç olarak vatandaşlar faiz yükümlülüğünden kurtularak borçlarını daha basit ödeyebilme imkânına erişebilecekler.

Beklenen Haberler 

3 banka bağlamında ortaklaşa duyurulan haberden sonra vatandaşlar kampanyalardan yararlanmak amacıyla bankaların yolunu tuttu. Bankalar faizleri silme kararı aldı, böylece şahıslarda borç yükümlülüğünden süratli bir şekilde kurtulma işlemine başlayacak. Borç yükümlülüğünden kurtulmak isteyen vatandaşlara sunulan bu kampanyaların yakın bir vakit diliminde genişletilmesi beklenilen haberler arasında bulunuyor.

Kampanya Genişletildi

Konut ve tüketici kredileri bugünümüzde en çok sarfedilen ve yararlanılan krediler arasında bulunuyor. Dolayısıyla bu 2 kredinin de faiz borçlarının silinmesi vatandaşlara büyük basitlikler sağlayabilecek. Ayriyeten eğitim kredilerinde de bankalar faiz yapılandırması ve sıfırlanması yoluna gitmeye hazırlanıyor. Yüksek öğretim öğrencilerine yayılan eğitim kredilerinin faizlerinde borçların silinmesi gündem de olan haberler arasında yer alıyor. Böylece genişletilen kampanyalar vasıtası ile kredi borçlarınızın faizleri de silinebilecek!

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP