DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT Yurtiçi Ve Yurtdışı Kargo Barkod Numarası Sorgulama – PTT Kargom Nerede?
  • Finans 365
  • Gündem
  • PTT Yurtiçi Ve Yurtdışı Kargo Barkod Numarası Sorgulama – PTT Kargom Nerede?

PTT Yurtiçi Ve Yurtdışı Kargo Barkod Numarası Sorgulama – PTT Kargom Nerede?

ABONE OL
8 Şubat 2023 21:25
PTT Yurtiçi Ve Yurtdışı Kargo Barkod Numarası Sorgulama – PTT Kargom Nerede?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT yurtdışı kargo takip için, kargo takip numarası veya barkod numarası için gereklidir. Bu numara, kargo teslim edildiğinde sağlanmalıdır. Bu numara herhangi bir şekilde verilmediği takdirde takip işlemi yapamazsınız. Bu nedenle siparişinizi teslim alan kargo görevlisine veya siparişinizi teslim ettiğiniz PTT şubesi personeline barkod numaranızı sormalısınız.

Bu noktada tek yapmanız gereken PTT yurtdışı kargo takip sayfasında uygun alana barkod numaranızı veya kargo takip numaranızı girmek olmaktadır. Daha sonra hem verilen güvenlik kodunu hem de barkod numarasını girersiniz. Ardından işleminizin sonuç alabilmesi için yapmanız gereken tek şey “Sorgula” butonuna tıklamak olacaktır. “Yurtiçi Kargo Takip Kodu” yazan kutucuğa Ptt Kargo numarasını girdikten sonra “Kargo Sorgula” butonuna tıklayınız. Kargo sorgunuzun sonuçları sistem bittiğinde sayfada görüntülenecektir. Sorgu sonuçları için Ptt kargo veri tabanı kullanılmaktadır.

Ptt Kargom Nerede?

Ptt Kargo takip numaranız ile sonuçlarınızı takip edemiyorsanız veya numaranızın hatalı ise Ptt Kargo Müşteri Hizmetleri’ni veya size en yakın kargo şubesini arayarak gönderinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Yurt dışında PTT takibini PTT’nin resmi internet sitesinden veya turkiye.gov.tr ​​üzerinden yapabilirsiniz. Gerekli bilgileri girdikten sonra gönderinizin bırakılıp bırakılmadığını, nerede olduğunu ve teslim edilip edilmediğini göreceksiniz. Ayrıca, hedef adrese teslim edilip edilmediğini de öğrenebilirsiniz. PTT kargo takip numaranız yoksa ve bir iletişim yolu bulamıyorsanız tek seçeneğiniz PTT kargo takip isimle sorgulabilirsiniz.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP