DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Elektrik Gaz ve Cenaze Hizmetleri! Acil Durumlar Çağrı Hattı Numaraları!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Elektrik Gaz ve Cenaze Hizmetleri! Acil Durumlar Çağrı Hattı Numaraları!

Elektrik Gaz ve Cenaze Hizmetleri! Acil Durumlar Çağrı Hattı Numaraları!

ABONE OL
12 Şubat 2023 00:21
Elektrik Gaz ve Cenaze Hizmetleri! Acil Durumlar Çağrı Hattı Numaraları!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektrik Gaz ve Cenaze Hizmetleri ve Acil Durumlar Çağrı Hattı Numaraları araştırılıyor. Günümüzde artmış olan dağıtım şirketleriyle birlikte evde yaşadığınız sorunları nereden hangi numarayı arayarak çözeceğini karıştırmak olası bir sorun. Acil durum oluştuğunda hangi numarayı arayacağınızı bilmiyorsanız sizin için anlatalım. Evinizde yaşamış olduğunuz elektrik ve gaz kaçağı sorununu dağıtım şirket numarasına ihtiyaç duymadan halledebilirsiniz. Acil cenaze hizmetleri ulaşım numarasını ayrı bir başlık altında, yazımız içerisinde sizler için bahsettik.

Elektrik ve Gaz Çağrı Hattı

Ambulans ve polis gibi acil durumda gerekli olan hizmetlerin numaraları 112 çağrı hattı üzerinde toparlanmış olsa da elektrik ve gaz gibi aniden sorun yaratan günlük ihtiyaçların numaraları ayrı bulunmakta. Verecek olduğumuz numaralar dağıtım şirketi, şehir ve bölge fark etmeksizin 81 ilde geçerli. Bu durumlarla alakalı acil destek ve yardıma ihtiyaç duyduğunuzda bu hatlar üzerinden sorununuzu halledebilirsiniz. Size verecek olduğumuz numaralar 7/24 ve ücretsiz açık hattır. Haftanın hangi gününde hangi saatinde ararsanız arayın acil çağrı merkezi sorununuza anında çözüm ulaştıracaktır.
Elektrik Acil Durum Numarası 186
Doğal Gaz Acil Durum Numarası 187

Cenaze Hizmetleri Çağrı Hattı

Cenaze hizmetlerinin tek bir numara altında toplandığı gibi aynı hat üzerinden ambulansta isteyebiliyorsunuz. Cenaze hizmetleri çağrı hattı cenazenizle alakalı her konuda sizlere destek vermekte. Cenazenizin evinden alınması, cenazenizin defin edilmesi, cenazenizin kefenlenmesi ve alınan cenazenin yıkanması gibi tüm ihtiyaçlarınızın halledilmesi sağlanıyor. Acil çağrı yapmak durumunda kaldığınızda bayram, resmi tatil ve hafta sonu fark etmeksiniz diğer çağrı numaraları gibi cenaze hizmetleri acil durum çağrı hattı sizler için 7/24 ücretsiz hizmet vermekte.
Cenaze Hizmetleri Acil Durum Numarası 188

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP