DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Tarihin en büyük alım müjdesi geldi: 18-45 yaş arası lise mezunları 14.000 TL maaşla çalışma fırsatını kaçırmayın! Dev kadroda yerinizi alın!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Tarihin en büyük alım müjdesi geldi: 18-45 yaş arası lise mezunları 14.000 TL maaşla çalışma fırsatını kaçırmayın! Dev kadroda yerinizi alın!

Tarihin en büyük alım müjdesi geldi: 18-45 yaş arası lise mezunları 14.000 TL maaşla çalışma fırsatını kaçırmayın! Dev kadroda yerinizi alın!

ABONE OL
16 Şubat 2023 19:21
Tarihin en büyük alım müjdesi geldi: 18-45 yaş arası lise mezunları 14.000 TL maaşla çalışma fırsatını kaçırmayın! Dev kadroda yerinizi alın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dev kadroda yerinizi alın! Tarihin en büyük alım müjdesi geldi: 18-45 yaş arası lise mezunları 14.000 TL maaşla çalışma fırsatını kaçırmayın!  Tarihin en büyük alım müjdesi nihayet geldi! Genellikle 18 – 45 yaş arasındaki lise mezunları amacıyla tam 14 bin TL maaşla iş olanağı doğdu! Bunun amacıyla dev bir kadro oluşturulacağı ifade ediliyor. Genellikle lise mezunları amacıyla hazırlanan iş alım sürecinde PTT ilk sırada ter alan kurumlar arasında bulunuyor! İşte bu dev çalışma fırsatı konusu ile ilgili merak edilen tüm detaylar!

Lise mezunları 2022 yılı boyunca personel alım sürecini beklediler. Yapılan açıklamalara göre son zamanların en büyük lise mezunu alımları bu yıl gerçekleşiyor. Yaş olarak 18 ile 45 arasında olan lise mezunu personel alımları PTT Kurumu yapacaktır. Pek çok lise mezununun beklediği personel alım sürecinde PTT yaklaşık olarak 55 bin kişilik üniversite, ön lisans ve lise mezunu alımını yapacaktır.

PTT Başvuru Şartları Neler?

– 18 yaşından küçük olmamak
– Herhangi bir yerden emekli olmamak
– Kamu alanlarında çalışma haklarına sahip olmak
– Akıl sağlığının yerinde olması
– Türk vatandaşlığı hakkına sahip olmak
– Gerekli olan güvenlik soruşturmanın uygulanması
– Askerlik sorununun olmaması

Genellikle lise mezunlarının; kurum olarak PTT kurumunda çalışmak istenir. Hayallerinde PTT kurumunda çalışmak olan lise mezunlarının başvuru yapabilmeleri için hazırlamaları gereken belge çeşitleri vardır.

PTT İçin Başvurularda Hangi Belgeler İsteniyor?

Başvuru için istenilen belgeler;

– Nüfus kimlik fotokopisi
– Başvuru formunun doldurulmuş hali
– Sicil belgesi
– Lise diploması
– Kpss puan sonucu

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (4)
  • SALIHA

    Birkaç defadır yabancılar göçmenler işe alınıyor ya da ilanlarda öyle, geçenlerde gençlik ve il müdürlüklerine tc uyruklu yabancılardan lise ve dengi memur alımı denildi biz rüyamızda üniversite mezunu da olsak iş bulamıyor bu nedir ya neden T. C Vatandaşı demiyor biz iş bulduk karnımız doydu mu yoksa bir yabancı kadrolaşma var

  • Şaban

    Lütfen tarih mezunlarinida alın Allah için çünkü o bölümün alımı çok çok az

  • Hüseyin ibar

    Önemli olan elinde olmayınca okuyamayan adamlar var oncelikonlara olması lazım lise okumuş adam her yerde bulur işini yanlış yapiyisunuz

  • ALiN teri

    Onlyn Diplomaları bisey bilmeyenlermezun oldu,,Gercek okullarda mezun olanlara Yks lerde sıfır çekip Atanmasını Engellenmesi bu ülkeye Yakısmıyor


HIZLI YORUM YAP