2023 Mart ayında sadece emekliye ödenecek tutar belli oldu: 7500 TL’ye kadar ödeme alınacak!

2023 Mart ayında sadece emekliye ödenecek tutar belli oldu: 7500 TL’ye kadar ödeme alınacak!

ABONE OL
16 Şubat 2023 21:59
2023 Mart ayında sadece emekliye ödenecek tutar belli oldu: 7500 TL’ye kadar ödeme alınacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilerin desteklenmesine yönelik Mart ayı itibariyle 7.500 TL’ye kadar ödeme uygulanacağı belirtiliyor. Bu kapsamda çok sayıda emekliye 7 bin 500 Türk Lirasına kadar ödeme uygulanacağı ifade ediliyor! İşte bu mevzuya dair merak edilen tüm ayrıntılar! Ülkemizde yaşam sürdüren çoğu emekli aynı vakitte çalıştığı amacıyla aylık gelir oranı tatmin edicidir. Ancak çalışma hayatından çıkmış ve emekli şahıslar amacıyla emekli maaşı yeterli olmamaktadır. Tam bu noktada emekliler amacıyla belli başlı dönemlerde ödemeler sunuluyor. Söz hususu bu ödemeler vasıtası ile de emekliler son derece rahat ediyor.

Özellikle Mart ayında emekliye ödenecek olan tutar emekliler amacıyla iyi bir ismim olmaktadır. 7500 TL kadar ödeme alacak olan emekliler, belli başlı şartlar söz konusudur.

Mart Ayındaki Ödemeler İçin Şartlar Neler?

Mart ayı itibariyle emeklilere mühim miktarda ödemeler yapılacak. Bu ödemeler amacıyla kuşkusuz ki bazı şartlar da mevcut! Peki, söz hususu şartlar nedir? 7500 TL emekli ödemesi alındığı takdirde geri ödemesi söz hususudur. Bu geri ödeme de aylara göre kendi içerisinde planlanmaktadır. Geri ödeme planında 12 ve 36 ay olarak değişmektedir. 12 ay seçildiği takdirde geri erteleme zamanı talihi vardır. Aynı vakitte 7500 TL ödeme alındığı vakitte ve geri ödeme yapılırken de aylık ödeme de duraklama olabilir. Genellikle ilk 3 ay amacıyla yapılan erteleme payı basitlik sunmaktadır. Bunun yanı sıra emekliler ödeme alabilmek İçin hangi bankaya başvuru edeceğini merak ediyor.

Hem Kamu Hem de Özel Bankalardan Ödeme Alabilirsiniz!

Emekliler söz hususu 7500 TL ödemeyi almak amacıyla özel ve kamu bankalarından yararlanabilir. Elbette ki emekli maaşının alındığı normal bankalardan da alabilirler. Bu sayede tek bir banka üzerinden prosedür yapılması daha mantıklıdır. Emeklilik amacıyla ödenen 7500 TL ödemesi bu şekilde olup, vatandaşlar şartları kendilerine göre araştırarak bu parayı alabilir. Böylece Kasım ayında tam 7 bin 500 Türk Lirasına kadar ek ödeme alabilirsiniz!

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Şuayip çelik

    Ben SSK emeklisiyim bizim intibak zammı refah payını verin yemeyin boğazinizda kalır enfilasyon ayyuka çıkmış siz hala burnunuzun doğrultusunda gidiyorsunuz milletin hakkını yemeyin

  • Şuayip çelik

    Boşuna kendinizi yormayın emekliye hiç bir şey verilmeyecek yalan söylemeyin milleti kandırmayın emekliyle alay etmeyin


HIZLI YORUM YAP