DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?

Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?

ABONE OL
18 Şubat 2023 12:28
Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu? Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! Prefabrik evler uygun fiyat seçenekleri ile getirilerek monte edilmektedir. Bu evlerin hızlı bir şekilde monte edilmesi insanların ev konusunda bu evleri tercih etmelerini sağlamaktadır. Ayrıca normal şartlarda ev alamayacak olanlar bu evleri alabilmektedir. İlerleyen zamanlarda bu konuda yapılan başvurunun daha da artacağı ve prefabrik evlerin kullanımı artacaktır.

Prefabrik evler uygun fiyat seçenekleri ile getirilerek monte edilmektedir. Bu evlerin hızlı bir şekilde monte edilmesi insanların ev konusunda bu evleri tercih etmelerini sağlamaktadır. Ayrıca normal şartlarda ev alamayacak olanlar bu evleri alabilmektedir. İlerleyen zamanlarda bu konuda yapılan başvurunun daha da artacağı ve prefabrik evlerin kullanımı artacaktır.

Prefabrik konutlarda kullandığımız dış duvar kalınlığı 10 cm’dir. Duvar panelleri arasındaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü, normal betonarme binadan çok daha fazla ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Bu özellikleri ile prefabrik evler her mevsim çok rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Özellikle son zamanlarda meydana gelen depremler sonrası bu evlere olan iliğinin daha da artacağı düşünülüyor.

Türkiye’de prefabrik evler olarak karşımıza çıkan bu yapılar anahtar teslim fiyatları merakla araştırılıyor. Buna göre ise ortalama 120 m2 büyüklüğüne bulunduran prefabrik evlerin anahtar teslim satış fiyatları pazarda güncel olarak 480 bin TL’den satılıyor. 60 m2 büyüklüklerinde ki prefabrik evlerde ki fiyat aralığı ise 240 bin TL olarak ön plana çıkıyor.

Tiny House M2 Fiyatları Ne Kadar?

Birçok üretici bağlamında başlayan Tiny House yapımları Türkiye’de son senesinin tanınmış ve gözde yapıları arasında yer alabilmekte. Buna göre ise Tiny House ev fiyatları da yurttaşların ceplerini olabildiğince rahatlatmış halde. Tiny House modellerinde de m2 fiyatları 4 bin TL olarak karşımıza geliyor. Buna göre ise fiyatlar yaklaşık aynı olurken çatı malzemelerinde ise kullanılacak değişik gereçlerde fiyatlar biraz daha artabilmektedir.

Tiny House 120 m2 fiyatları 500 bin TL’den prosedür görmektedir.

Tiny House 60m2 fiyatlarında ise fiyatlar 225 – 260 bin TL arasında bulunmaktadır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP