DOLAR

32,4381

0.17%
EURO

34,6073

0.03%
ALTIN(gr)

2.383,22

0,14%
BİST 100

%
7’den 70’e ödemeler yarın sabah başlıyor! Başvurana para yağacak! 18’ine giren parasını PTT’den alıyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 7’den 70’e ödemeler yarın sabah başlıyor! Başvurana para yağacak! 18’ine giren parasını PTT’den alıyor!

7’den 70’e ödemeler yarın sabah başlıyor! Başvurana para yağacak! 18’ine giren parasını PTT’den alıyor!

ABONE OL
18 Şubat 2023 22:11
7’den 70’e ödemeler yarın sabah başlıyor! Başvurana para yağacak! 18’ine giren parasını PTT’den alıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvurana para yağacak! 18’ine giren parasını PTT’den alıyor! 7’den 70’e ödemeler yarın sabah başlıyor! Son günlerde yaşanan kötü günlerden bilhassa dar gelirli vatandaşlar son derece etkilenmişti. Neyse ki onların yaşadığı bu olumsuz durumun giderilmesi amacıyla yardımların gelmesi gecikmedi. Sosyal medyada her yaştan ve her kesimden vatandaşa ödeme uygulanacağına dair haberler gelmeye başladı. Ödemelerin PTT üzerinden uygulanacağı ve destek amacıyla müracaat yapmanın yeterli olacağı gelen ilk haberler arasında yer alıyor.

Ödemesi onaylanan vatandaşlar paralarını süratlice alabilecekler. Geçtiğimiz aylarda gelen destek ödemesi haberlerinin sonrasında tekrar ödemeler olacağına dair haberler gelmeye başlaması pek çok aileyi sevindirdi. Birçok aile ileriki güzel haberleri beklemeye başladı. Bilindiği üzere PTT yardımların ödenmesi konusu ile ilgili her vakit ön plana çıkıyor. Peki, bu yılki destek ödemelerinde neler var? İşte ayrıntılar!

Doğalgaz Yardımı

Özellikle kış aylarında doğalgaz hem ısınma hem de genel kullanım için oldukça önemli bir yere sahip olmakta. Doğalgazın temiz enerji kaynağı olması hava kirliliği mücadele konusunda da büyük destek sağlamaktadır. Fakat doğalgaz metreküp fiyatların her sene yükselmesi geçim sıkıntısı çeken ailelerin bu kaynaktan faydalanmasını zorlaştırıyordu. Bu da özellikle enflasyondan kaynaklanan can sıkıcı bir sorun olarak karşımıza çıkıyordu. Bu konuda yapılan çalışmaların ardından geliri belirli bir miktarın altında olan ailelere doğalgaz yardımı yapılacağına dair haberler gelmeye başladı. Bunun için e-devlet üzerinden başvuru yapan ve ihtiyaç sahibi olduğunu kanıtlamayı başaran kişiler farklı segmentlerde ödemeler alabilecekler. Böylelikle her hane doğalgaz kullanabilecek.

Elektrik Ödemeleri

Günümüzün en önemli kaynaklarından biri olan elektrik haneler için oldukça önemli olduğundan yapılan çalışmalarla artık asgari ücretten daha az aylık ödeme alan ailelere fatura desteği verileceğine dair haberler sosyal medya üzerinden yayılmaya başladı. Bu konuda şartlar henüz kesin olmamakla birlikte PTT’ye kimlik belgesi ve faturası ile giden kişilere dar gelirli olduklarının onaylanmasının ardından yardım yapılacağı konuşuluyor. Fatura desteğinin hanede ki kişi sayısına göre değişiklik gösterebileceği de gelen haberler arasında. Buna göre hanede ki kişi sayısı en yüksek olan evler en fazla yardımı alacaklar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP