20-21-22 Şubat’ta SGK’ya müracaat edin! 2 hatta 3 emekli maaşı veriliyor! Şartlar açıklandı!

20-21-22 Şubat’ta SGK’ya müracaat edin! 2 hatta 3 emekli maaşı veriliyor! Şartlar açıklandı!

ABONE OL
19 Şubat 2023 10:03
20-21-22 Şubat’ta SGK’ya müracaat edin! 2 hatta 3 emekli maaşı veriliyor! Şartlar açıklandı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Şartlar açıklandı! 20-21-22 Şubat’ta SGK’ya müracaat edin! 2 hatta 3 emekli maaşı veriliyor! Son dakika beklenilen açıklama nihayet geldi. Şartları karşılayan herkes anında SGK’ya başvuru edilmeli. 2 hem de 3 adet bile emekli maaşı alabilme imkanınız bulunuyor. Şartlar açıklandı. Çiftte maaş alabilmek isteyenleri yakından ilgilendiren haberin detayları açıklanmaya başladı. Vatandaş 3 maaş tutarı kadar SGK’dan destek alabilme olanaklarına günümüzde sahip durumdalardır. SGK bünyesinde yer alan haberde bu süreçte şartları karşılayan her bireyin kampanyadan yararlanma olanakları bulunuyor. Dolayısıyla vatandaşlar ayrıcalıklı bir hizmet deneyiminden yararlanma olanaklarına sahip olabiliyorlar. SGK doğrultusundan oluşturulan yeni açıklamalarda gelecekte 3 emekli maaşının 4 emekli maaşına çıkarılacağı düşünülüyor. SGK konuyla alakalı değerlendirmeler yaparak vatandaşları bu zorlu zamanlarda mağdur etmeyeceklerini açıkladı.

SGK’dan Açıklama

Bu tip uygulamaları hayata geçiren SGK vatandaşların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Kampanya kriterleri kapsamında sigorta türü hiçbir şekilde fark etmiyor. Böylelikle kişilere özel halleri dolayısıyla ödemeler yapılabiliyor. Bireylerin mağduriyet düzeyini en aza indirmek için gerçekleştirilen kampanyanın daha çok genişletileceği bekleniyor. Şimdi yapılan açıklamalar sonrasında sizin kendi prim gün sayınızı isabetli bir şekilde hesaplamanız gerekiyor!
SGK emekli sandığı başta olmak üzere tüm Bağ-kurlular kampanyadan yararlanma olanaklarına sahip olacaklar. Emekli sandığı tabi olan kişiler yüzde 75 oranında kampanyadan yararlanma olanaklarına sahip düzeyde oluyorlar. Kocası olan kadınlarda yardımlar kapsamında 3 maaşa kadar kişilere yardım imkanı sağlanıyor. Dul eşler bu kapsamda çalışabiliyor. Dolayısıyla kişiler hem eşinden hem de çalıştığı kurumdan maaş alabilme olanaklarına sahip oluyorlar.

Kampanya kriterlerinin gelecek günlerde daha fazla genişlemesi bekleniyor. Kriterlerin genişleyerek maaş tutarlarının 4 hatta ilerleyen yıllarda 5 maaşa çıkarılması SGK’nın gündeminde olan haberler arasında yer alıyor. SGK tarafından yapılan değerlendirmelerde program kriterlerine uyan herkesin kampanyadan yararlanma olanakları bulunuyor. Kız çocuklar çalışmıyorsa ölen babadan 3 maaş alabilme olanaklarına sahip oluyorlar. Yakın bir zaman dilimi içinde yeni programların gündeme alınacağı ve kampanya kriterlerinin artırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Böylece emekli maaşınızı hızlı bir şekilde alabilme fırsatına sahip olabileceksiniz!

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP