Bu sabah belli oldu! PTT’den emekliyi sevindiren hizmet: Emeklinin hesabına SMS karşılığı 48.000 TL yatırılacak!
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Bu sabah belli oldu! PTT’den emekliyi sevindiren hizmet: Emeklinin hesabına SMS karşılığı 48.000 TL yatırılacak!

Bu sabah belli oldu! PTT’den emekliyi sevindiren hizmet: Emeklinin hesabına SMS karşılığı 48.000 TL yatırılacak!

ABONE OL
20 Şubat 2023 22:24
Bu sabah belli oldu! PTT’den emekliyi sevindiren hizmet: Emeklinin hesabına SMS karşılığı 48.000 TL yatırılacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT özelinde emeklileri mutluluk yağmuruna boğmaya başlayacak bir destek geldi. Geçtiğimiz senenin ekonomik dalgalanmaları, emekliler yönünden da zor geçmesine niçin olmuştu. Zor vakitler geçirmek mecburiyetinde kalan emeklilere özel olarak kampanyalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bağlamında geldi. Buna göre emeklilerin rahat yapabilmesi suretiyle Cumhurbaşkanı talimatıyla yeni devre emekli zammı geldi. Emeklilere oluşturulan zam hareketinden sonra ikinci bir güzel haber ise PTT’den geldi. PTT emeklilere özel olarak 48 bin TL nakdi yardımın sağlanacak olduğunun duyurusunu gerçekleştirdi.

PTT’den Emeklinin Hesabına SMS karşılığı 48 Bin TL Destek

Emekliler, geçen sene alım gücünü çok düşük şekilde kapatmak zorunda kalmıştı. Bu durumda ister istemez birtakım maddi sıkıntıların ortaya çıkmasına neden oldu. Maddi açıkları kapatabilmeleri adına ise tek çare kredi kartları olmuştu. Böylelikle kullanmış oldukları kredi kartlarıyla ihtiyaçlarını bir nebzede olsa giderebilme şansına sahip oldu. 2023 yılına giriş yaptığımız şu dönemde emeklilerinde borçlanmaları çok fazla birikmeye başladı. Haliyle bu durumunda ödeme yapma konusunda epey bir güçlük çekmesine neden oldu.

Emeklilere özel şekilde sağlanan yeni dönem yapılandırmasıyla, borçlarını hızlı şekilde kapatma kolaylığına ulaşmış olacaklardır. Çünkü PTT tarafından SMS karşılığı 48 bin TL destek verilecek. Bu sayede emeklilerinde ödeme zorlukları sağlanacak yüksek limitli destek ile hafifletilmeye başlanmış olacak. Böylece emeklilere özel kredi kampanyaları da karşımıza çıkmaktadır.

PTT İkinci Emekli Kredisine de Yer Verdi!

PTT yalnızca 48 bin TL kredi olanağı sunmakla kalmadı. Ayrıca ikinci bir hamle gelerek emekli vatandaşların 50 bin TL kadar kolayca kredi kullanabilmesi sağlanmış oldu. 48 bin TL borç kapatma kredisini kullanabildiğiniz gibi borçlarınızı kolay yoldan kapatabilmeniz adına da 50 bin TL daha nakdi yardımın geleceği belirtildi. Bu haberin duyurusu yapılması sonrasında çok fazla mutlu olan emekliler ise artık PTT şubesine giderek kredilerini çekmek isteyebilir. Fakat burada önemli olacak noktalardan biri ise PTT şubesine gitmeden SMS yoluyla kredinizin tanımlanmasını yapabilecek olduğunuz. SMS ya da PTT internet sayfası üzerinden başvurularınızı yapabilmeniz mümkün.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Erol kurtoglu

    Tamamiyle yalan .Bu ptt ve akt8f bank anca emeklinin kanını emiyor yüksek faizli kredilerle ve ben kredi çekmek istedim kabul etmiyorlar kahrolsun ptt ve aktif bank.


HIZLI YORUM YAP