DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Son dakika olarak ajanslar geçti! Tüm çalışanlara emeklilere ve asgari ücretlilere ek zam müjdesi!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son dakika olarak ajanslar geçti! Tüm çalışanlara emeklilere ve asgari ücretlilere ek zam müjdesi!

Son dakika olarak ajanslar geçti! Tüm çalışanlara emeklilere ve asgari ücretlilere ek zam müjdesi!

ABONE OL
21 Şubat 2023 15:29
Son dakika olarak ajanslar geçti! Tüm çalışanlara emeklilere ve asgari ücretlilere ek zam müjdesi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışanların sevinmesine neden olan ek zam müjdesi sonunda devlet tarafından yapıldı. Özellikle son zamanlarda ekonomik sıkıntılardan geçen Türkiye’nin bu kapsamda yapılacak olan düzenlemeleri ne kadar ihtiyacı olduğuyla ilgili çalışmaların yapılması ve daha sonrasında da bir yandan aynı şekilde asgari ücret ve memur ek zamları düzenlenmesi olması gereklilikler arasında yer almaktadır.

Bu düzenlemeler kapsamında dikkatli bir şekilde işlemlerin gerçekleştirilmesi ve daha sonrasında da herhangi bir sorun meydana gelmeden bu işlemlerin tamamlanmasının mümkün hale gelmesi gerekmektedir. Özellikle yapılacak olan işlemler sonrasında sorunların hızlı bir şekilde çözümüne yönelik işlemlerin gerçekleştirilerek bu kapsamda çözüm önerilerinin getirilmesi de mümkün hale gelmekte ve bu sayede asgari ücret zammı sonrasında ek zam getirilerek işlemlerin gerçekleştirilmesi mümkün hale gelmektedir özenli bir şekilde tamamlanan işlemler sonrasında halkın da ek zam fiyatları araştırmalar devam etmekte ve asgari ücret ne kadar olacak ilgili araştırmaları sürekli olarak devam etmektedir.

Yapılan araştırmalar sonrasında asgari ücret ek zamları ve memur ve emekli maaşı için ek zam planları yapılarak bu kapsamda düzenlemelerin gerçekleştirilerek işlemlerin tamamlanmasının önemli hale geldiği vurgulanmaktadır. Özenli bir şekilde gerçekleştirilen alımlar sonrasında düzenlemelerin sağlanarak planların yapılması ve bu planlar kapsamında da düzenlemelerin gerçekleştirilmesi sonrasında sorunların en aza indirilmesinin gerektiği de belirlenerek ezanların gerekli olduğu vurgulandı.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Muratttt

    Kim söylemiş onu da söyleyin. Yakan haber yapmayın

  • Nurgül aydin

    Engelliyim kronik hastalıkların var geçinemiyorum Evim kira

  • Recep Ersahin

    Ocak 2023 de yüzde 30 zam gücünü çoktan yitirdi.Ozellikle memur emeklileri tepetaklak oldu.Asgari ücretlinin gerisine düştü.Nasil yani diyebilirsiniz.Uzun yıllar önce memur emeklisi asgari ucretlilerden 4 kat fazla maaş alırken an itibari memur emeklisi 9.000 TL yakın maaş alan asgari ucretlinin gerisine düştü.Ne acı değil mi??? 30 yıl hizmeti olan 1/4 ne düşmüş bütün memurlara 3600 verileceği sözü bile sümen altı oldu.Halinin altına supuruldu.Guya Şubat 15 de 3600 un verileceği mujdelenecekti. Martin ilk haftası cumhur reisimizden bu müjdeleri bekliyoruz.İnsallah kendisine hatirlatirlar.Hatirlatilirsa ben Martin ilk haftasında hem 3600 ek ödeme hemde ek zam için müjde verileceğini bekliyorum.Reisimize güveniyoruz.


HIZLI YORUM YAP