İnce eleyip, sık dokuduk! ŞOK, BİM, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangi markette, nerede?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • İnce eleyip, sık dokuduk! ŞOK, BİM, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangi markette, nerede?

İnce eleyip, sık dokuduk! ŞOK, BİM, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangi markette, nerede?

ABONE OL
21 Şubat 2023 20:34
İnce eleyip, sık dokuduk! ŞOK, BİM, A101, Migros, Carrefour 5 LT en ucuz ayçiçek yağı hangi markette, nerede?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Market alış verişi, önceden düzenli olarak yapılıyordu. Ancak hayatın pahalılığı, erzak alış verişlerini de etkiledi. Artık eskisi gibi düzenli ve bol erzak alımı yapmak son derece zor! Genellikle esas ihtiyaçların pahalılığı insanları bir şeylerden kısmaya itiyor. Yaptığı alış veriş listesinin en çok yarısını alabildiğini dile getiren vatandaş, önceden kolaylıkla aldığı şeyleri, şimdi lüks kategorisinde saydığını belirtiyor.

Dolayısıyla gün geçtikçe yükselen fiyatlar, vatandaşı ince eleyip sık dokumaya mecbur bırakıyor. İnsanlar esas gereksinimlerini rahatlıkla almak özelinde marketler arasında en ideal satılanlarını bulmaya çalışıyor. Her alış veriş evveli internet sitelerinden, aktüel kataloglardan, bir dedektifmişçesine en ideal fiyatlıyı bulup o bölgeye gidiyorlar.

En Ucuz Ayçiçek Yağı Nerede?

Temel ihtiyaçlarının dahi en ucuzunu aramak zorunda kalan insanlar en çok zincir ve indirim marketleri tercih ediyor. Özellikle kendine ait markası olan marketler, kendi ürünlerini tanınmış markalardan biraz daha ucuza satıyor. O yüzden erzak alışverişinde A101, Bim, Şok, Migros ve Carrefoursa en çok tercih edilen marketler arasındadır.

Ayçiçek yağı, sürekli bir fiyat değişikliği yaşadığı için güncel fiyat bilgisi vermek zor olabilir fakat yine de şuan sizler için en ucuz olan Ayçiçek yağından bahsedeceğim. Şuan birkaç marka 5 litre Ayçiçek yağını 109.90 TL’den satışta tutuyor. En uygun fiyatlı sıvıyağ markaları şuan için bunlar; A101’in markası olan Vera, Bim’in markası Sole ve Şok’un markası Evin sıvıyağın 5 litre fiyatları 109,90’dır. Bununla beraber aynı marketlerdeki diğer marka yağlar, biraz daha pahalı fiyata satılmakta. Aynı zamanda Migros ve Carrefoursa’da kendi markalarına hatırı sayılır indirimler uyguluyorlar.

Cüzdanlara Göre Ayçiçek Yağı

Sürekli indirime girse de yine de 1 sene öncesine göre çok pahalı olan Ayçiçek Yağı, artık evlerin önemli misafiri gibi görülüyor. Eskiden teneke teneke sıvı yağ alan kişiler, şimdi 5 litrelik dahi alırken bir şeylerden kısmak etmek zorunda kalıyor. Bu bahaneyle artan fiyatları yumuşatmak için litre seçeneği de çoğaltıldı. Alım gücüne göre litresi düşen Ayçiçek Yağı, 1 lt, 2,5 lt, 3 lt ve 4 lt olarak da piyasaya sunuldu.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP