DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
24-28 Şubat EYT son dakika: Beklenen haber geldi! EYT’liler o gün emekli oluyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 24-28 Şubat EYT son dakika: Beklenen haber geldi! EYT’liler o gün emekli oluyor!

24-28 Şubat EYT son dakika: Beklenen haber geldi! EYT’liler o gün emekli oluyor!

ABONE OL
23 Şubat 2023 16:53
24-28 Şubat EYT son dakika: Beklenen haber geldi! EYT’liler o gün emekli oluyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

EYT’liler o gün emekli oluyor! Beklenen haber geldi! Siz de EYT haberi bekliyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. EYT’ de beklenen haber geldi milyonlarca kişiyi etkileyen bu sevindirici haber emeklilikte yaşa takılanlara yaradı. Eğer siz de priminizi doldurdunuz ancak yaşa takıldığınız için emekli olamıyorsanız atık üzülmenize gerek yok. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde resmi olarak EYT müjdesini verdi.

Şubat ayı içerisinde resmi olarak yasalaşması beklenen bu müjde birçok eve sevindirici haber oldu. Birçok kişinin yıllardır beklediği ve emekli olma sevinci yaşatan bu haber özellikle emeklilik bekleyenleri sevindirdi. Özellikle kasım ayında bu haberle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Asgari ücretin ve 3600 ek göstergenin çıkması beklendi. O haberler de gelince sıra EYT’de beklenen habere geldi. 2022 yılının sonunda gelen müjde 2023 yılının başlarında gerçekleştirilecek.

EYT Müjdesi Birçok İnsana Umut Oldu

Geçinme sıkıntısı yaşayan ve çalışmaya devam eden birçok insana sevinç müjdesi olan EYT’nin tam olarak yasalaşma ve sisteme geçirilme zamanı da merak ediliyor. Ancak yakın zamanda da birçok kişinin emekli olacağı duyuru ile kesinleşti.

Siz de EYT’den yararlananlardansanız yapmanız gereken güncel haberleri takip etmek olacaktır. Milyonlara umut olan bu sevindirici haber hakkındaki gelişmeleri ve duyuruları siz de bizden takip etmeye devam edebilirsiniz. En güncel haberler için takipte kalın.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP