Selçuk Geçer doların zirve yapacağı tarihi verdi! Ortalık tarumar oldu! Öyle bir dolar tahmininde bulundu ki!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Selçuk Geçer doların zirve yapacağı tarihi verdi! Ortalık tarumar oldu! Öyle bir dolar tahmininde bulundu ki!

Selçuk Geçer doların zirve yapacağı tarihi verdi! Ortalık tarumar oldu! Öyle bir dolar tahmininde bulundu ki!

ABONE OL
24 Şubat 2023 12:23
Selçuk Geçer doların zirve yapacağı tarihi verdi! Ortalık tarumar oldu! Öyle bir dolar tahmininde bulundu ki!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortalık tarumar oldu! Olursa yanarız! Selçuk Geçer doların zirve yapacağı tarihi verdi! Özellikle ortalığı kasıp kavuracak tahminleriyle Selçuk geçer tahminleri sonrasında meydana gelecek sorunların çözümüne yönelik işlemlerin gerçekleştirilmesi kapsamında dikkatli bir şekilde sonuçların elde edilmesine katkı sağlamaktadır. Özellikle yapılacak olan işlemler sonrasında sorunların en aza indirilmesi kapsamında gerekli olan işlemlerin yapılması ve bu işlemler kapsamında da çözüm önerilerinin getirilmesi konusunda yardım sağlanacağı belirtilerek işlemlerin bu şekilde tamamlanmasını önemli olduğu vurgulanmaktadır.

Selçuk Geçer Doların Zirve Yapacağı Tarihi Verdi!

Enflasyonun düşmesinin şimdilik öngörülemeyeceğini bildiren Selçuk Geçer konuşmasının devamında ise “Türkiye’de doları denetim altına alabilmek amacıyla çok büyük bir kaynak heba edildi, doların reel kuru 28 düzeylerinde ve bu baskıyı daha çok sürdüremez. Geçer, yaptığı açıklamada, pandemi sürecinin ekonomik açıdan zorlu bir dönem olduğunu ancak ekonomik toparlanmanın hızla devam ettiğini belirtti. Bununla birlikte, küresel piyasalardaki belirsizliklerin ve risklerin devam ettiğine dikkat çeken Geçer, doların değer kazanacağına dair öngörülerde bulundu.

Geçer, doların zirve yapacağı tarihi belirlerken, Türkiye’deki ekonomik gelişmelerin de önemli bir rol oynayacağına vurgu yaptı. Özellikle, Türkiye’nin dış politika ve siyasi istikrarının, ekonomik performansa doğrudan etki edeceğine dikkat çeken Geçer, yatırımcıların da bu faktörleri dikkate alarak hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Sonuç olarak, Selçuk Geçer’in açıklamasına göre, doların zirve yapacağı tarih 2023 yılının son çeyreği olarak öngörülüyor. Ancak, bu öngörüde belirsizliklerin ve risklerin devam ettiği göz önünde bulundurulmalıdır.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Fedai

    Provokatif amaçlı ve ülkeye zarar verecek açıklama yapan kişilerin beyanına yer vermeniz;sizinde iyi niyetli olmadığınızı gösteriyor.


HIZLI YORUM YAP