DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
ŞOK marketten depremzedelere destek: İşte ŞOK market iş başvuru formu ve başvuru şartları 2023
  • Finans 365
  • Gündem
  • ŞOK marketten depremzedelere destek: İşte ŞOK market iş başvuru formu ve başvuru şartları 2023

ŞOK marketten depremzedelere destek: İşte ŞOK market iş başvuru formu ve başvuru şartları 2023

ABONE OL
24 Şubat 2023 21:31
ŞOK marketten depremzedelere destek: İşte ŞOK market iş başvuru formu ve başvuru şartları 2023
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinden ŞOK, personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, Türkiye genelindeki mağazalarında çalışmak üzere kalifiye adaylar arıyor. ŞOK market, müşterilerine kaliteli hizmet sunma konusunda öncü bir firma olarak biliniyor.  Şirket, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle çalışanlarına farklı kariyer olanakları sunuyor.

ŞOK market, geniş mağaza ağı ve büyük müşteri kitlesiyle Türkiye’de önemli bir yere sahip. Şirketin çalışanları, bu başarının arkasındaki önemli faktörlerden biridir. Eğer siz de ŞOK ailesine katılmak ve kariyerinizde yeni bir adım atmak istiyorsanız, ŞOK’un personel alımı ilanlarını takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

ŞOK Marketlerden Depremzedelere İstihdam Desteği

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından ŞOK Marketler tarafından bir son dakika açıklaması geldi. ŞOK Marketler tarafından yapılan açıklamada yıl boyunca tüm Türkiye’de yapılacak olan işe alımlarda önceliği depremzede vatandaşlara verileceği bildirildi.

“Dayanışmayla Aşacağız”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel şunları söyledi: “Ülkemizde yaşanan ve hepimizi büyük üzüntüye sevk eden deprem felaketi sonrasında yaralarımızı hep birlikte sarmak için bölgeye desteklerimizi sürdürüyoruz. Deprem sonrasında istihdama da olumlu katkı sağlayabilmek amacıyla yıl boyunca ülke çapında gerçekleştireceğimiz işe alımlarda önceliği depremzede adaylara vereceğiz. Zor günlerde birlik olmayı en iyi bilen milletlerden biri olarak, bugünleri de dayanışmayla aşacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Başvuru Formu Adresi: https://kurumsal.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP