Son dakika: Gram altının 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş söyledi! Vatandaş kuyumculara akın etti!
  • Finans 365
  • Altın
  • Son dakika: Gram altının 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş söyledi! Vatandaş kuyumculara akın etti!

Son dakika: Gram altının 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş söyledi! Vatandaş kuyumculara akın etti!

ABONE OL
26 Şubat 2023 01:16
Son dakika: Gram altının 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş söyledi! Vatandaş kuyumculara akın etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş kuyumculara akın etti! Gram altının 1.800 TL olacağı tarihi İslam Memiş söyledi!  2023 yılında Türkiye’de gram altın fiyatları hakkında tahminler yapmak için çeşitli faktörler dikkate alınabilir. Ancak, herhangi bir tahmin kesin olamaz ve değişken piyasa koşulları nedeniyle fiyatlar önemli ölçüde değişebilir. Altın her devirde yatırımcısına kazandırmıştır şeklinde ifade edilmektedir. Bu konuda özellikle altın yorumcularında İslam Memiş gram altının 1.800 lira olacağı tarihi açıklamıştı. Bu tarihi duyanın ağzı kulaklarına vardı. Altının bu kadar çok kazandıracağını duyanlar hemen araştırma yapmaya ve hemen yatırım pozisyonu almaya çalıştı. İşte bu konuda gelen detaylar…

Altın fiyatlarını etkileyen diğer faktörler arasında faiz oranları, enflasyon, talep ve arz gibi ekonomik faktörler bulunur. Faiz oranları düşük olduğunda, altın gibi faizsiz yatırım araçları daha cazip hale gelebilir ve talep artabilir. Enflasyon ise altın talebini artırabilir ve fiyatları yükseltebilir.

İslam Memiş Dolar 1.800 TL Olacak!

2022 yılında Rusya-Ukrayna gerilimi gram altının yükselmesinde etkili olduğu ifade ediliyor. Altın yatırımcıları bu yükselişin ne kadar süreceğini bilemedikleri için yatırım konusunda yeni adımlar atmakta sıkıntı yaşıyor. İslam Memiş altının alacağı pozisyon ile ilgili açıklamasında altın fiyatlarının Ocak ayında yüzde 50 artacağını dile getirdi. Gram altın şu an 1.184 liradan satılırken söz konusu fiyatın yüzde 50 artması durumunda gram altının Ocak ayında 1800 TL olması bekleniyor.

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP