DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?

Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?

ABONE OL
27 Şubat 2023 20:30
Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! 60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

60 m2 anahtar teslim Tiny House Bungalov ev fiyatları ne kadar oldu? Artan konut fiyatlarına ekonomik çözüm prefabrik evler! Konut fiyatları son zamanlarda tüm dünya genelinde yükselişe geçerken Türkiye’de de bu durum farklı değil. Yükselen enflasyon oranları ve inşaat maliyetlerindeki artışlar, konut fiyatlarının da artmasına neden oldu. Fiyatların yükselmesi dar ve orta gelirli vatandaşlar için büyük bir sorun haline geldi ve bu nedenle ucuz ev sahibi olmak isteyen kişiler arasında prefabrik evlere olan ilgi artmaya başladı.

Prefabrik evler, geleneksel yapı tekniklerine göre çok daha ucuz olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleri nedeniyle özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Son dönemde özellikle deprem riski yüksek olan illerde, prefabrik evler daha güvenli bir yapıya sahip oldukları için tercih edilmeye başlandı.

PREFABRİK EVLER NE KADAR?

Prefabrik evlerin fiyatları, büyüklükleri ve modellerine göre farklılık göstermektedir. 120 m2 büyüklüğündeki bir prefabrik evin anahtar teslim satış fiyatı, ortalama 480 bin TL civarındadır. 60 m2 büyüklüğündeki prefabrik evler ise ortalama 240 bin TL’ye satılmaktadır. Fiyatlar, evin içinde kullanılan malzemelerin kalitesine, evin yapımında kullanılan teknolojinin seviyesine ve çevre koşullarına göre değişebilir.

TİNY HOUSE EVLERİ NE KADAR?

Türkiye’de son yıllarda oldukça popüler olan Tiny House evler, daha küçük ve sade bir yaşam alanı sunmaları nedeniyle tercih ediliyor. M2 fiyatları 4 bin TL olan Tiny House evler, prefabrik evlere göre daha uygun fiyatlıdır. Ancak, daha küçük bir yaşam alanına sahip olmaları nedeniyle tercih edilirken, bu evlerin konforlu bir yaşam alanı oluşturabilmeleri için dekorasyon ve mobilya tercihleri de oldukça önemlidir.

TİNY HOUSE BUNGALOV EV FİYATLARI NE KADAR?

Bungalov evler, genellikle doğal bir ortama sahip yerlerde kurulduğu için son dönemde daha fazla tercih ediliyor. Bungalov evlerin fiyatları, büyüklüklerine ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösteriyor. 120 m2 büyüklüğündeki bir Bungalov evin anahtar teslim satış fiyatı, ortalama 480 bin TL civarındadır

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP