Altın için evlere şenlik fiyat! Bunu bilmeyen zarar eder, kumda oynar! İslam Memiş altına net tarih verdi
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın için evlere şenlik fiyat! Bunu bilmeyen zarar eder, kumda oynar! İslam Memiş altına net tarih verdi

Altın için evlere şenlik fiyat! Bunu bilmeyen zarar eder, kumda oynar! İslam Memiş altına net tarih verdi

ABONE OL
10 Mart 2023 19:34
Altın için evlere şenlik fiyat! Bunu bilmeyen zarar eder, kumda oynar! İslam Memiş altına net tarih verdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İslam Memiş altına net tarih verdi. Altın için evlere şenlik fiyat! Bunu bilmeyen zarar eder, kumda oynar! Altın fiyatları son zamanlarda dalgalanmalar yaşasa da, finans analisti İslam Memiş’ten altın yatırımcılarına önemli bir uyarı geldi. Ünlü ekonomist, altının rekor yapacağı tarihi açıkladı ve yatırımcılara değerli tavsiyeler verdi.

Altın Fiyatları

Bugün gram altın 1102 TL, çeyrek altın 1.854 TL, yarım altın 3.707 TL ve cumhuriyet altını 7.386 TL’den alıcı buluyor. İslam Memiş ise gram altın fiyatında 1130-70 TL aralığını bu hafta takip edeceğini belirtti. Çarşamba günü tekrar kar satışları ile gerileme ihtimali olsa da, orta ve uzun vadede rekor beklentilerinin devam edeceğini söyledi.

Yatırım Tavsiyeleri

İslam Memiş, yatırımcılara altın yatırımı yapmanın yanı sıra yaz aylarında yüksek getirisi olacak olan euro alımı konusunda da tavsiyelerde bulundu. Döviz almak isteyenler için ise euro alımının daha avantajlı olacağını belirtti. Paritenin düşük kalmaya devam ettiğini ifade eden Memiş, yaz aylarında 1.15’e kadar yükseliş öngördüğümüzden dolayı dolara kıyasla euro’nun getirisinin daha fazla olacağını vurguladı.

Bozdurma ve Alım Fırsatları

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin alım fırsatı olduğunu ve bozdurmak isteyenlerin acele etmemesi gerektiğini söyledi. Ayrıca ons altının 1870, devamında 1880 dolara kadar toparlanma ihtimalinin olduğunu belirtti.

Yatırımcılar, uzun vadeli yatırım planlarını İslam Memiş’in tavsiyeleri doğrultusunda şekillendirebilirler. Altın ve euro yatırımcıları, yaz aylarında yüksek getiriler elde etme potansiyeline sahiptir.

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP