Emekli maaşı yeni bağlananlara 3’lü kazanç müjdesi! Emekliye 8000 TL maaş, 9.000 TL promosyon, 3000 TL ikramiye!
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Emekli maaşı yeni bağlananlara 3’lü kazanç müjdesi! Emekliye 8000 TL maaş, 9.000 TL promosyon, 3000 TL ikramiye!

Emekli maaşı yeni bağlananlara 3’lü kazanç müjdesi! Emekliye 8000 TL maaş, 9.000 TL promosyon, 3000 TL ikramiye!

ABONE OL
10 Mart 2023 22:54
Emekli maaşı yeni bağlananlara 3’lü kazanç müjdesi! Emekliye 8000 TL maaş, 9.000 TL promosyon, 3000 TL ikramiye!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda çıkan haberlere göre emeklilere üç farklı kaynaktan kazanç sağlanacak. Bu kazançlar tüm emeklileri kapsamaktadır ve sadece yeni emekli olanları değil, uzun yıllar önce emekli olanları da kapsamaktadır. Bu kazançlar arasında emekli maaşı, promosyon ödemeleri ve ikramiyeler yer almaktadır.

Asgari ücretteki yükseliş, emekli maaşlarını da olumlu yönde etkileyecektir. Emekli ikramiyesi bin liradan başlamıştı ancak bu yükselişle birlikte 2023 yılında 3000 TL’nin altında olmayacak şekilde artması beklenmektedir. Bu doğrultuda, emeklilere üç farklı yerden büyük kazançlar sağlanacak. Bankalar, emeklilere yönelik promosyon kampanyaları sunmaktadır. Emekli maaşını çekeceği banka, emeklilere 9000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. Ancak promosyon miktarı bankalara göre değişiklik gösterebilmektedir.

Emekli ikramiyesinden, vazife malullüğü, ölüm aylığı, sürekli iş görmez aylığı gibi devletten düzenli olarak ihtiyaç ödemesi ve devlet para desteği alan herkes alır.

Emeklilerin promosyon alabilmesi için, emekli maaşlarının yatırıldığı bankalara başvuru yapmaları gerekmektedir. Emekli maaşlarının asgari ücretteki artışla birlikte en az 8000 TL olacağı düşünülmektedir. Bu durum, emekliler için büyük bir kazançtır.

Emeklilerin yeni kazanç fırsatlarına sahip olmaları sevindirici bir haberdir. Emekli maaşı, promosyon ödemeleri ve ikramiyelerle birlikte emeklilerin ekonomik durumlarının daha iyi olması hedeflenmektedir. Bu kazançlardan faydalanmak isteyen emeklilerin, bankaların sunduğu promosyon kampanyalarını takip etmeleri ve başvuru yapmaları gerekir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Şuayip çelik

    Ben SSK emeklisiyim bizim intibak zammı refah payını yediniz çıplak bir maaş ile bıraktınız enflasyon ayyuka çıktı siz hala burnunuzun doğrultusunda gidiyorsunuz milletin parasını millete verin HDP ye seçim parası vereceksiniz emekliye gelince para yok diyorsunuz bunu gavur bile yapmaz


HIZLI YORUM YAP