Selçuk Geçer’den karalar bağlatan dolar açıklaması! Bu borcu ödemeyen bin pişman olur!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Selçuk Geçer’den karalar bağlatan dolar açıklaması! Bu borcu ödemeyen bin pişman olur!

Selçuk Geçer’den karalar bağlatan dolar açıklaması! Bu borcu ödemeyen bin pişman olur!

ABONE OL
13 Mart 2023 10:15
Selçuk Geçer’den karalar bağlatan dolar açıklaması! Bu borcu ödemeyen bin pişman olur!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu borcu ödemeyen bin pişman olur! Selçuk Geçer’den karalar bağlatan dolar açıklaması! Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara yön veren tahminleriyle tanınan bir isimdir ve borcunu ödemeyenlerin pişman olacaklarını yinelemiştir. Geçer, dolar kuruna dair önemli açıklamalarda bulunmuştur. Peki, dolar düşecek mi? Doğru zamanda dolar alınmalı mı? Elinde doları olanlar ne yapmalı? Selçuk Geçer’in açıklamalarıyla ilgili tüm detaylar aşağıda yer almaktadır. En çok merak edilen yatırım unsurlarından bir tanesi altın olurken bir diğeri de dolar oldu. Dolarda yaşanan ani dalgalanmalar vatandaşların alım gücünü doğrudan ilgilendirirken uzmanlardan tahmini zirve tarihi geldi.  Bu alanda en çok yorum yapanlar arasında yer alan ve analizlerinde haklı çıkan Selçuk Geçer yine çeşitli yorumlarda bulundu. Bu analizlerinde doların yükseleceğini belirten Geçer bunun için zaman zaman da tarih veriyor.

Yatırımcılara Uyarılar Geliyor

Yatırım uzmanları son günlerde borsa için de yatırımcılara tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Borsa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan analizciler yatırımcıları birkaç noktada uyarıyor. Borsada kimsenin etkisiyle veya gazlamasıyla hisse alım-satımı yapmanın mantıklı olmadığını açıklayan analizcilerin uyarıları dikkate alması gerektiği tavsiye ediliyor. Borsanın yükselişe geçeceğine dair hatalı söylemlerde bulunan kişilere itibar edilmemesi gerektiği öneriliyor.

Yüksek enflasyon son dönemlerde birçok ülkenin ekonomisini olumsuz etkilediği gibi, FED’in ard arda faiz artırımı kararları da ülkemizde dahil birçok gelişmekte olan ülkenin ekonomisini etkilemiştir. Geçtiğimiz haftalarda FED Başkanı Jerome Powell’ın şahin tonlu açıklamaları, dolar endeksinin güçlenmesine neden olmuştur ve bu durum, dolar borçlularını endişelendirmiştir. Bu nedenle, ekonomistlerin dolar tahminleri çok önem kazandı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in kısa ve uzun vadeli dolar tahminleri, yatırımcılar tarafından yoğun bir şekilde takip edilmektedir. Geçer, ABD dolarının Türk Lirası karşısında rekor seviyelere çıkmasına, yaklaşık iki yıldır hükümet tarafından gerçekleştirilen düşük faiz politikasının sebep olduğunu belirtmiştir. Selçuk Geçer, önümüzdeki iki hafta içinde doların daha da yükseleceğini vurgulamış ve elinde dolar bulunan veya dolar cinsinden borcu olan vatandaşlara yönelik açıklamalar yaptı.

Geçer, Amerika’da yükselen enflasyonu da vurgulayarak, FED’in doları korumak amacıyla sert hareketlerde bulunmaya devam edeceğini ve bu durumun dolar endeksini daha da güçlendireceğini tahmin etmektedir. Geçer, yükselişin bir süre daha devam edeceğini belirtmiş ve Amerika’nın enflasyonu kontrol altına alamaması halinde dolar endeksinin daha da güçleneceğini ifade etti.

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Sinan

    İflas eden bir devletin parası 0lar nasıl 35olur


HIZLI YORUM YAP