DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT Kargo Takip Numarası Olmadan Sorgulama Nasıl Yapılır?

PTT Kargo Takip Numarası Olmadan Sorgulama Nasıl Yapılır?

ABONE OL
19 Mart 2023 22:35
PTT Kargo Takip Numarası Olmadan Sorgulama Nasıl Yapılır?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT kargo, uygun fiyatı ve geniş ulaşım ağı nedeniyle birçok vatandaş tarafından tercih edilen bir kargo şirketidir. Ancak, PTT kargo kullanıcıları sıklıkla kargonun takibini nasıl yapacaklarını ve nereden öğreneceklerini merak ederler. Bu yazıda, PTT kargo takip numarası olmadan sorgulama yapmanın yöntemleri açıklanacak.

1. PTT Kargo Takip İsimle Sorgulama Nasıl Yapılır?

PTT kargo, uzun yıllardır vatandaşlara kargo hizmeti sunmaktadır ve özel kargo şirketleriyle de rekabet halindedir. Kargo gönderilerinin takibini mümkün kılmak için PTT kargo takip ve barkod sorgulama uygulaması geliştirilmiştir. Bu uygulama sayesinde gönderilerin henüz yola çıkıp çıkmadığı, alıcı tarafından teslim alınıp alınmadığı ve gönderinin hangi aşamada olduğu gibi birçok bilgiye kolayca erişebilirsiniz.

PTT kargo takip ve barkod sorgulama işlemi, PTT’nin resmi internet sitesinden ya da e-devlet kapısı üzerinden kolayca yapılabilmektedir. İşlemi gerçekleştirmek için isim, soyisim ve gönderinin gönderildiği şehir bilgileri gerekli olacaktır. Bu bilgileri girdikten sonra, gönderinin nerede olduğu ve teslim tarihi hakkında detaylı bilgi alırsınız.

2. PTT Barkod Numarası Olmadan Kargo Sorgulama Nasıl Yapılır?

PTT kargo takip numarası olmadan da kargonuzu sorgulayabilirsiniz. Bunun için PTT müşteri hizmetlerini arayarak isim ve soyisim bilgilerinizi paylaşmanız yeterli olacaktır. Müşteri hizmetleri temsilcisi, kargonuzun nerede olduğunu ve teslim tarihi hakkında size bilgi verecektir.

PTT müşteri hizmetleri, 444 1 788 numaralı telefon hattı üzerinden hizmet vermektedir. Bu numarayı arayarak kargonuzun nerede olduğunu bulun.

3. PTT Kargo Takip Numarası Olmadan Kargo Teslim Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Kargonuzun teslim alınması için gerekli olan barkod numarası veya takip numarası yoksa, kargo şubesine gitmeniz gerekir. Kargo şubesine gitmeden önce, kargonuzun şubenizde olup olmadığını mutlaka öğrenin.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP