Tarım Kredi Marketten Ramazan lokumu! Un, şeker, pirinç, mercimek, nohut, bulgur, zeytinyağı, sıvı yağ fiyatları sabitlendi!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Tarım Kredi Marketten Ramazan lokumu! Un, şeker, pirinç, mercimek, nohut, bulgur, zeytinyağı, sıvı yağ fiyatları sabitlendi!

Tarım Kredi Marketten Ramazan lokumu! Un, şeker, pirinç, mercimek, nohut, bulgur, zeytinyağı, sıvı yağ fiyatları sabitlendi!

Tarım Kredi Kooperatifleri, Ramazan ayı boyunca müşterilerinin bütçelerini düşünerek temel gıda ve temizlik ürünlerindeki fiyatları sabitledi.

ABONE OL
24 Mart 2023 13:32
Tarım Kredi Marketten Ramazan lokumu! Un, şeker, pirinç, mercimek, nohut, bulgur, zeytinyağı, sıvı yağ fiyatları sabitlendi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu karar, müşterilerin Ramazan ayı boyunca ihtiyaçlarını karşılamalarını ve bütçelerini korumalarını sağlamayı amaçlıyor. Tarım Kredi Kooperatif Market tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında satışı devam eden yaklaşık 900 ürün çeşidinde fiyat artışı yapılmayacak. Bu ürünler arasında pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, şeker, Et ve Süt Kurumuna ait et gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete, kağıt havlu gibi temizlik ürünleri vardır.

Açıklama Geldi

Açıklamada, Tarım Kredi grubunun çiftçilerin ve tüketicilerin yanında güçlü bir şekilde yer almaya devam edeceği de belirtilmiştir. Bu kararla birlikte, Ramazan ayında müşterilerin bütçeleri korunacak ve ihtiyaç duydukları temel gıda ve temizlik ürünlerini uygun fiyata satın alabilecekler. Tarım Kredi Kooperatifleri’nin bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vererek vatandaşların yanında yer almaya devam etmesi de takdire şayan bir davranıştır.

Sabitlenen Fiyatlar

Müşteriler, Tarım Kredi Kooperatifleri’nden bu ürünleri sabit fiyatlarla satın alabilirler. Bu sayede müşteriler, diğer marketlerdeki dalgalı fiyatların aksine, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç duydukları ürünleri uygun fiyata satın alıyorlar.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Müşteri Dostu Politikası

Tarım Kredi Kooperatifleri, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman müşteri dostu politikalar izlemektedir. Bu politika, müşterilerin Tarım Kredi Kooperatifleri’nden ihtiyaç duydukları ürünleri kolayca satın almalarını ve bütçelerini korumalarını sağlar.

Tarım Kredi Kooperatifleri, müşterilerine kaliteli ürünler sunmakla birlikte, müşterilerin memnuniyetini de önemsemektedir. Bu nedenle, müşterilerin Tarım Kredi Kooperatifleri’nde alışveriş yaparken gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceklerini bilmeleri gerekir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP